ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άμεση αντίδραση Πιτσιλή για την ελεγκτή ΑΑΔΕ που χτυπήθηκε στην Κεφαλλονιά

Άμεση ήταν η αντίδραση Πιτσιλή αναφορικά με την επίθεση, που δέχτηκε η ελεγκτής στην Κεφαλλονιά, όπου μαζί με συναδέλφους της διενήργησαν έλεγχο σε πιτσαρία στο Αργοστόλι.

Αναλυτικότερα, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, αφού ζήτησε άμεση και εις βάθος ενημέρωση από τους επικεφαλής των υπηρεσιών, στις οποίες ανήκει το εν λόγω κλιμάκιο ελεγκτών, καθώς και από τη νομική υπηρεσία της Αρχής, επικοινώνησε με την υπάλληλο της ΑΑΔΕ, όπου και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του εκ μέρους της υπηρεσίας και του συνόλου των συναδέλφων της. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι η υπηρεσία θα της παρέχει κάθε νομική κάλυψη και υποστήριξη, στη διαδικασία, που θα ξεκινήσει κατά των δραστών.

«Οι εργαζόμενοί μας, οι άνθρωποί μας καθημερινά διακυβεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα προσπαθώντας να τιμήσουν τον όρκο τους, να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο. Είμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή. Αυτού του είδους οι συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες», δήλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής, κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους επικεφαλής των αρμοδίων υπηρεσιών.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΛΣΤΑΤ: Πόσα νέα οχήματα κυκλοφόρησαν στους ελληνικούς δρόμους τον Ιούλιο

Κικίλιας: Αύξηση 12% των αφίξεων στα 14 αεροδρόμια της Fraport

Εκπτώσεις στους πρωτοετείς φοιτητές από τις Μινωικές Γραμμές

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts