ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άνω κάτω η ολομέλεια της ΕΟΕ

Επεισοδιακή ήταν η ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς συζητήθηκε το θέμα των παραιτήσεων που τελικά δεν έγιναν.

Το κεντρικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η παραίτηση όλων των μελών της ολομέλειας, ως απάντηση στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για συγκεκριμένα άρθρα που αφορούν σε θητείες, ηλικίες κτλ μελών των απερχόμενων διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών.
Την αρχική κοινή γραμμή, τήρησαν μόνο ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος οι οποίοι και κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους από την ολομέλεια της ΕΟΕ. Τα υπόλοιπα μέλη της ολομέλειας δεν προχώρησαν τελικά σε παραιτήσεις και αυτό οδήγησε σε εκνευρισμό και υπήρξαν αντεγκλήσεις εντός της αίθουσας της ολομέλειας.
Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι περισσότεροι έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν προσωπική ατζέντα ο καθένας και αυτό προκύπτει και από τα επί μέρους ρεπορτάζ που αφορούν στις ομοσπονδίες.
Θυμίζουμε, ότι σύμφωνα και με το νόμο Αυγενάκη, η θητεία της ολομέλειας έχει παραταθεί μέχρι και την τέλεση των εκλογικών διαδικασιών για τον πρόεδρο της ΕΟΕ. Τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, δεν προβλέπεται αλλαγή της σύστασης της και έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα πράξει ο καθένας τους μετά τις εκλογές στις ομοσπονδίες.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts