ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έλπη Πετράκη: Η πρόεδρος της WISTA International στη ναυτιλιακή εβδομάδα του Λονδίνου (pics)

Στο Λονδίνο βρέθηκε η πρόεδρος της WISTA International Έλπη Πετράκη στη διάρκεια της ναυτιλιακής εβδομάδας που ήταν γεμάτη εκδηλώσεις που αφορούσαν τα παρελθόν το παρόν και το μέλλον της γυναίκας στη ναυτιλία αλλά και γενικότερα όλης της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

 

Η ίδια επισημαίνει:

«Μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας ήταν τα εξής:

– Τα εγκαίνια της έκθεσης SHE_SEES του Ιδρύματος Lloyd’s Register στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό, η οποία αφηγείται τις άγνωστες ιστορίες των πολλών γυναικών που συνέβαλαν σημαντικά στη ναυτιλιακή βιομηχανία όλα αυτά τα χρόνια.

-Η παρουσία τόσων πολλών ανθρώπων στην εκδήλωση της WISTA UK, όπου συζητήσαμε τη σημασία της ESG για το μέλλον και την ανάγκη για αλλαγή τώρα, προκειμένου να διασφαλιστεί ένα ποικιλόμορφο, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμο μέλλον για τον κλάδο.

-Χάρηκα επίσης που συμμετείχα στην εκδήλωση της S&P Global Commodity όπου συζητήσαμε το μέλλον των εμπορευματικών μεταφορών και τον τρόπο αντιμετώπισης των μελλοντικών προκλήσεων. Και φυσικά, να συναντήσω τόσους πολλούς φίλους και συνεργάτες του κλάδου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Άλλη μια πολύ επιτυχημένη Διεθνής Ναυτιλιακή Εβδομάδα του Λονδίνου».

Διαβάστε ακόμη

AirBnB: Βαριά πρόστιμα και έξωση από τις πλατφόρμες για όσους δεν «συμμορφώνονται»

Οι μακρές νύχτες του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας και το (χαμένο) αρχείο των μελών, οι βόλτες του Χρυσικού στον Παναμά, το Χίλτον και οι ιερές μπίζνες των Στέγγων 

Planaco: Μπήκαν Τσέχοι στο πρώην «ναυπηγείο των Κουτσολιούτσων» (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts