ΓΕΝΙΚΕΣ

Ένα δάκρυ και ένας λυγμός για την Αντιγόνη

*Γράφει ο Μπαλαμίτσας Βασίλειος-Φωτογράφος

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας βράβευσε στις 23 Νοεμβρίου 2022 την Αντιγόνη ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ.

Αυτή είναι μία τυπική αναγγελία δημοσίευσης;

ΟΧΙ…Ο Πρόεδρος του Τμήματος και Καθηγητής Νίκος Διγγελίδης, ο δάσκαλος-γητευτής ψυχών, βράβευσε την αθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για αυτά που ο ίδιος Υπερ-ευαίσθητος δάσκαλος ενέπνευσε στην σπουδάστριά του και αθλήτριά του.

Την βράβευσε ο καθηγητής Διγγελίδης. Αυτός της ενέπνευσε το πάθος να αγωνίζεται για την ζωή και την κατάκτηση των στόχων..!

Αυτός την ενέπνευσε να πιστεύει στον εαυτό της και να μην εγκαταλείπει το όνειρό της…

Αυτός ο καθηγητής βράβευσε την Αντιγόνη όχι μόνο με λόγια αλλά και με ένα δάκρυ και έναν λυγμό που βγήκε μέσα από την συναισθηματικά φορτισμένη ψυχή του..!

Είναι ο καθηγητής που έβλεπε την αθλήτρια να αγωνίζεται και ένιωθε τους κραδασμούς της ψυχής της σε κάθε της βήμα προσεγγίζοντας τον τερματισμό…!

Ο “αγώνας της μάς εμπνέει” είπε ο καθηγητής…όπως μας εμπνέει και ο αγώνας των ΤΕΦΑΑ για υψηλού επιπέδου γνώσεις.

Ευχαριστούμε Κε Καθηγητά για τον λυγμό της ψυχής..!

Δεν πρέπει να τον ξεχάσουμε ποτέ…!

*** Στο αθλητικό γεγονός-επίτευγμα και στην βράβευση της αθλήτριας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη δεν επέδειξε ευαισθησία μόνον ο καθηγητής Διγγελίδης αλλά και ο φωτογράφος Βασίλης Μπαλαμίτσας..Ο Φωτογράφος Βασίλης Μπαλαμίτσας φαίνεται πως δεν ευδοκιμεί μόνον στον χώρο της φωτογραφίας αλλά και στον τρόπο που καλύπτει τα γεγονότα, τα πρόσωπα και γενικά την πραγματικότητα.

Η επαγγελματική του συνέπεια βαδίζει παράλληλα με την ανθρώπινη ευαισθησία και το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι η “φωτογραφία” όχι μόνον της αντικειμενικής και άψυχης πραγματικότητας αλλά της ψυχής του δημιουργού-φωτογράφου.

Σε έναν κόσμο που δοξολογεί και ανταμείβει τους τολμηρούς, τους δυνατούς και τους πετυχημένους, το να είσαι ευαίσθητος και να προσδιορίζει αυτή η ευαισθησία σου και το προϊόν της εργασίας σου είναι στην πραγματικότητα μία sui generis δύναμη.

Φωτογράφε, σε ευχαριστούμε για την ευαισθησία σου (Ηλίας Γιαννακόπουλος).

The post Ένα δάκρυ και ένας λυγμός για την Αντιγόνη first appeared on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS