ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχονται οι πρώτες μπότες Crocs – Το νέο άνοιγμα της εταιρείας (tweet)

Αγαπημένα από τους περισσότερους, απεχθή σε άλλους, το βέβαιο είναι ότι τα Crocs παρέμεναν μέχρι τώρα πιστά στην αρχική γραμμή τους ως τσόκαρα για όλες τις μέρες και ώρες. Αυτό πρόκειται να αλλάξει σε λίγες ημέρες, καθώς η εταιρεία θα κάνει ένα σημαντικό άλμα ανεβαίνοντας πολύ πάνω από τον αστράγαλο. Συγκεκριμένα θα παρουσιάσει τις πρώτες της μπότες.

Οι μπότες θα κινούνται σε… καουμπόικο στυλ, αλλά θα κρατούν στοιχεία από τα τσόκαρα (όπως της χαρακτηριστικές τρύπες, αν και μόνο επιφανειακά) διαθέτοντας παράλληλα μεταλλικές λεπτομέρειες και σπιρούνια. Θα έχουν επίσης χαραγμένα σχέδια, όπως το εικονικό logo του Duke, της μασκότ του brand σε μαύρο και λευκό.

Οι μπότες θα διατεθούν τόσο από το ηλεκτρονικό κατάστημα της φίρμας όσο και από επιλεγμένα καταστήματα της σε όλο τον κόσμο από τις 23 Οκτωβρίου, με τιμή (για περιορισμένο χρόνο) στα 120 δολάρια.

Το άνοιγμα στο νέο είδος αποτελεί ένα νέο στοίχημα για την εταιρεία που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει συνεχή άνοδο σε πωλήσεις και κέρδη. Μάλιστα, για το τρίτο τρίμηνο οι πωλήσεις της άγγιξαν σχεδόν το 1 δισ. δολάρια παγκοσμίως, ωστόσο οι μακροχρόνιες προβλέψεις της θέλουν τα έσοδα της να ξεπερνούν τα 5 δι. μέχρι το 2026.

Διαβάστε ακόμα

BofA: Οι συναντήσεις στην Αθήνα και οι εκτιμήσεις για την ελληνική οικονομία (γραφήματα)

Χρηματιστήριο Αθηνών: «Έσπασαν» όλες οι στηρίξεις – 6η σερί εβδομάδα απωλειών

ΑΔΜΗΕ: Αναλαμβάνει το μεγάλο έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ (pic)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts