ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έφυγε από την ζωή ο Μιχάλης Καραβάς

Ένας ακάματος εργάτης του ελληνικού Τουρισμού, ο τελευταίος ίσως σπεσιαλίστας που στήριξε το όραμα της Ελλάδας ως παγκόσμιου τουριστικού προορισμού, δεν είναι πια εδώ. Ο Μιχάλης Καραβάς, ο ιδρυτής του Attica Reisen, μετά από βραχεία νοσηλεία, έφυγε από την ζωή και μαζί του κλείναι ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού Τουρισμού.

Η κηδεία του Μιχάλη Καραβά θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 12.00, στο Α νεκροταφείο Αθηνών.

Ο στενός του φίλος και επί χρόνια διευθυντής του ΕΟΤ σε Γερμανία και Αυστρία, Γιώργος Κοντογιαννόπουλος, τον αποχαιρέτισε με το ακόλουθο συγκινητικό μήνυμα:

“… ένας πραγματικός φίλος ..έφυγε!! ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣ!!
Γνωριστήκαμε το 76 και γίναμε σχεδόν αχόριστοι..!! Η «ξενιτιά» μας ένωσε!! .. και ο τουρισμός!! Δικηγόρος αυτός χημικός εγώ..!! Μας κέρδισε όμως ο Τουρισμος και τους δύο..!!με κοινή, παράλληλη πορεία στην Γερμανία στο Μόναχο!! Ο φίλος Μιχάλης όμως μεγαλούργησε!! Ιδρύοντας το ATTIΚΑ REISEN έγινε ένας από τους μεγαλύτερους, σοβαρότερους τουριστικούς πράκτορες στην Γερμανία για Ελλάδα και Κύπρο..!! .. προσφέροντας πάρα πολλά οικονομικά οφέλη στην Πατρίδα μας.. Μαζί περάσαμε μοναδικές αξέχαστες στιγμές..παντού στην Γερμανία και στην Ελλάδα , σε κοινες ελληνικες εκδηλωσεις , δεν θα ξεχάσω την μεγαλοπρεπή εκδήλωση που κάναμε στα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου του Μονάχου Franz Josef Strauß , 7 η ώρα το πρωί που έφευγε η πρώτη πτήση για Κρήτη της Happag Lloyd του Μιχάλη αλλά και σε κοινές διακοπές ιδιαίτερα στην Πάρο την αγάπη του..!!,δεθήκαμε , όχι κουμπάροι δεν γίναμε..!!
Τι να πρωτοθυμηθώ!!!
Ποτέ μου δεν πίστευα ότι θα τον χάναμε τόσο απότομα τόσο ξαφνικά..!!!
Η ζωή όμως δυστυχώς αυτά τα παιχνίδια παίζει..!!.. και έτσι την Δευτέρα στις 1200 το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο φίλο μου στο Α νεκροταφείο Αθήνας!!
Τα συλλυπητήρια μου και την αγάπη μου στο Σοφάκι και Στελλίτσα..!! Καλό σου ταξίδι και καλή αντάμωση αγαπημένε μου φίλε..!!”.

Τα πιο βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του, την σύζυγο και την κόρη του από την οικογένεια του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του κ. Γιώργου Κοντογιαννόπουλου και τον λογαριασμό του εκλιπόντος στα κοινωνικά δίκτυα.

Αλησμόνητος.

The post Έφυγε από την ζωή ο Μιχάλης Καραβάς appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts