ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

“Έφυγε” από τη ζωή ο Λεωνίδας Δημητριάδης

“Έφυγε” από τη ζωή ο συνιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου Beleon Group Λεωνίδας Δημητριάδης.

Ο διαχρονικός ηγέτης της του ομίλου απεβίωσε στις 16 Ιουνίου σε ηλικία μόλις 60 ετών, από μακροχρόνια ασθένεια, την οποία πάλευε σταθερά για αρκετά χρόνια.

Ο πρόωρος θάνατος του Λεωνίδα αποτελεί μεγάλη απώλεια όχι μόνο για την οικογένειά του, μέλη και συγγενείς, τους φίλους και συναδέλφους, αλλά και για τον ταξιδιωτικό κλάδο σε αρκετές χώρες που είχε παρουσία.

BELEONΟ Λεωνίδας ήταν ένας από τους πρωτοπόρους του ελληνικού τουρισμού που προώθησε την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό στους πολίτες της Ρωσίας και των χωρών της ΚΑΚ. Κάτω από τη σοφή και ισχυρής θέλησης ηγεσία του, ο όμιλος Beleon έχει λάβει επανειλημμένα τιμητικά διπλώματα, επαίνους και βραβεία του κλάδου, επιχειρήσεις και περιφερειακές διοικήσεις
ελληνικών θέρετρων για την τεράστια συμβολή του στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας, την αύξηση της δημοτικότητας των ταξιδιωτικών προορισμών και την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας στο σύνολό της.

Πριν από λίγα χρόνια, μια παρόμοια δραστηριότητα είχε ξεκινήσει ο Λεωνίδας και στην Κύπρο. Παρά την επιτυχία των επιχειρήσεών του, δυστυχώς, μόνο συνάδελφοι και συνεργάτες του Λεωνίδα θα καρπωθούν τους καρπούς αυτής της δραστηριότητας.

Η ομάδα του ομίλου Beleon από την Αθήνα, έως την Μόσχα και από την Λεμεσό μέχρι το Παρίσι, θρηνεί βαθύτατα για την ανεπανόρθωτη απώλεια, αλλά, παραμένει πιστή στην
αρχές που μας ενστάλαξε ο Λεωνίδας, και θα συνεχίσει να εκτελεί την αποστολή της άψογα.

Από την οικογένεια του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους του φίλτατου Λεωνίδα, ο οποίος είχε τιμήσει με συνεντεύξεις τα περιοδικά μας.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts