ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ήταν κάτι μεγάλο, αλλά δε θα ξανασυμβεί»

Ο Μουτάζ Εσά Μπαρσίμ και ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της συνέντευξης Τύπου για το ντάιαμοντ λιγκ της Ντόχα που ξεκινά αύριο και όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσαν την ατάκα της ημέρας.

της Αγγελικής Μαγκανά 
[email protected]

Οι δύο αθλητές, μοιράστηκαν το χρυσό μετάλλιο του ύψους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και με την κίνηση τους αυτή, έγραψαν ιστορία. «Δεν συνειδητοποιήσαμε πόσο μεγάλο και σπουδαίο ήταν αυτό που κάναμε εκείνη τη στιγμή. Μόλις φτάσαμε στο Ολυμπιακό χωριό και είδαμε τις αντιδράσεις εκεί, τότε το καταλάβαμε ότι ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση αυτό που συνέβη» τόνισε ο Μπαρσίμ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Ταμπέρι ξαναθυμήθηκε τι συνέβη στο Ολυμπιακό στάδιο του Τόκιο. «Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω δε θα άλλαζα τίποτα. Ακόμα και αν ήξερα από πριν ότι θα κέρδιζα δε θα άλλαζα τι συνέβη. Θα ήθελα να μοιραστώ το μετάλλιο με τον Μουτάζ».

Όσον αφορά για το αν θα ξανασυμβεί η… μοιρασιά ο Μπασίμ ήταν απόλυτος: «Δεν πρόκειται να ξανασυμβεί»!. Ο Ταμπέρι συμπληρώνοντας τόνισε: «Ήδη το έχουμε συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο και συμφωνήσαμε ότι θα κοιταχτούμε στα μάτια και θα προσπαθήσουμε να νικήσει ο ένας τον άλλο».

Ο Καταριανός δεν παρέλειψε να τονίσει πως για τον ίδιο είναι ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν και πως αν ο αγώνας δεν γινόταν στη Ντόχα και ήταν ήταν σε άλλη χώρα, δε θα συμμετείχε.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts