ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ήττα για την Εθνική από την Ολλανδία

Δεύτερη ήττα για την Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στο τουρνουά προετοιμασίας της Σαρδηνίας. Αυτή τη φορά ηττήθηκε από την Ολλανδία 12-10.

Η Αλεξία Καμμένου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα όμως από την άλλη πλευρά η Ολλανδία του Βαγγέλη Δουδέση φαίνεται πιο έτοιμη και πιο δεμένη ομάδα προς το παρών. Η Εθνική βρέθηκε να χάνει στην αρχή με 3-1, αλλά στη συνέχεια, σε ένα καλό δεύτερο οκτάλεπτο, πέρασε με 4-3 και 5-4, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο της στοίχισαν κάποιες βιαστικές επιλογές στην επίθεση και ήρθε το τελικό 10-12.
Αύριο Σάββατο (6/8) η Εθνική δίνει τους δύο τελευταίους αγώνες της στο τουρνουά, στις 09:30 το πρωί κόντρα στο Ισραήλ και στις 19.30 με αντίπαλο την Ισπανία.
Οκτάλεπτα: 1-2, 4-4, 2-3, 3-3.
ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη, Πλευρίτου Μ. 2, Ξενάκη 3, Νίνου, Πάτρα, Αγγελίδη, Πλευρίτου Β. 1, Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη, Τσιμάρα, Φουντωτού.
ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ευάγγελος Δουδέσης): Άαρτς, Γουλβς 1, Σλίκινγκ 3, Βαν Ντερ Σλουτ 1, Βαν Ντε Κραατς 1, Ρόγκε 1, Σέβενιτς 2, Βούρβελτ, Κούπμαν 1, Βαν Ντεν Ντόμπελς 1, Μπόσβελντ 1, Βαν Ντερ Βέιντε.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts