ΓΕΝΙΚΕΣ

Αλέξης Κούγιας για Κασσελάκη: «Ενας πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν ντράπηκε να γίνει σκίπερ ενός νούμερου»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη και τους χαρακτηρισμούς τους οποίους έκανε αναφερόμενος στο πρόσωπό του.

«Αν μου λέγατε ότι είμαι στην επικαιρότητα για την δήλωσή μου για τον Στέφανο Κασσελάκη, θα προβληματιζόμουν να μιλήσω, θα ανησυχούσα για τον εαυτό μου και νόμιζα ότι η συζήτηση θα ήταν για κάτι σοβαρότερο. Μου ζητούσαν την άποψή μου για 2 δίκες που συμμετέχω. Στο τέλος μου ζήτησε ο συνεργάτης του κ. Λιάγκα να κάνω ένα σχόλιο για τον Κασσελάκη. Και είπα αυτό που θέλει να πει όλος ο ελληνικός λαός. Είπα ότι είναι ένας θρασύτατος και αναιδέστατος και χωρίς αίσθηση ντροπής άνθρωπος, που χρησιμοποίησε σε διαφημιστικό σποτ έναν ιερό χώρο που έχυσαν αίμα πραγματικοί ήρωες του ελληνικού λαού, που αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς για να είμαστε σήμερα εμείς με συνθήκες ελευθερίας και δημοκρατίας», είπε αρχικά.

Το διαφημιστικό σποτ στη Μακρόνησο

«Με ενόχλησε που το έκανε αυτό με έναν πρώην αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος δεν ντράπηκε να γίνει ο σκίπερ ενός «νούμερου», ο οποίος τον πήρε με ένα φουσκωτό, τον πήγε στη Μακρόνησο και έκαναν μαζί ένα διαφημιστικό σποτ. Τι να πω. Αυτό είναι κατάντια της κοινωνίας», συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

Εχω στο γραφείο μου επιστήμονες που είναι γκέι

Για διάφορους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη ο κ. Κούγιας επεσήμανε πως, «με ρώτησαν και το είπα. Εδώ και 50 χρόνια έχω πελάτες στο γραφείο μου επιστήμονες που είναι γκέι. Οι πρώτοι που θα έπρεπε να ενοχληθούν από τον κ. Κασσελάκη θα έπρεπε να είναι οι πραγματικοί γκέι άνθρωποι που έχουν την γκέι κουλτούρα. Άλλο να είσαι ένας άνθρωπος που έχεις αυτή την εξέλιξη της προσωπικότητάς σου. Μίλησα για την Πετρούπολη, γιατί μεγάλωσα εκεί, και μαζί με την Καισαριανή είναι χώροι πολιτικά ιστορικά μνημεία της Αριστεράς. Εκεί υπήρχαν πραγματικοί Αριστεροί. Εάν ερχόταν κάποιος σαν αυτόν που έλεγε ότι είναι αυτοδημιούργητος και έχει πάει σε ιδιωτικά σχολεία, κολέγια και σε πανεπιστήμια που είναι τώρα η μητέρα του πρύτανης, και πήρε δάνεια μετά και έκανε καριέρα, θα τον πλάκωναν στις «πατσαβούρες». Δεν θα το έκαναν αυτό λόγω ότι είναι γκέι, δεν είπα αυτό, αυτό είναι κόλπο αυτών των τύπων. Ο αυτοδημιούργητος αριστερός έχει πάει σε δημόσιο σχολείο, οι γονείς του βγαίνουν στην εργασία για να βγάλουν το ψωμί τους».

«Έχετε ακούσει κάποιον να χρησιμοποιεί ως προσόν στο βιογραφικό του ότι είναι γκέι;»

Σε ερώτηση του εάν έχει το δικαίωμα κάποιος να «πετάει πατσαβούρες» σε κάποιον που βγαίνει στην πολιτική, ο κ. Κούγιας απάντησε: «Κατέβηκε στην πολιτική αυτός ο άνθρωπος; Ένας που κατεβαίνει στην πολιτική πρέπει να σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες της πολιτικής συμπεριφοράς στην χώρα την οποία θέλει να διοικήσει. Ως ενεργός και αυτοδημιούργητος επιστήμονας ενοχλούμαι όταν κάποιος χρησιμοποιεί στο βιογραφικό του είναι αυτοδημιούργητος ή ότι είναι γκέι. Έχετε ακούσει ποτέ κάποιον να χρησιμοποιεί ως προσόν στο βιογραφικό του ότι είναι γκέι; Θα το έλεγε αυτό ένας πραγματικός άνθρωπος που σέβεται την κουλτούρα των γκέι, ότι είναι γκέι; Όχι ότι είναι ντροπή να είσαι γκέι αλλά δεν είναι προσόν. Εμείς που δεν είμαστε γκέι δεν έχουμε το προσόν να γίνουμε αρχηγοί κόμματος; Εγώ δεν είμαι του κολεγίου Αθηνών. Είπα ότι στην Πετρούπολη αν πήγαινε ένας σε ένα καφενείο και έλεγε ότι είναι αυτοδημιούργητος και ήξεραν ποιος είναι θα έπεφταν «πολυβόλο» οι πατσαβούρες».

«Θα μου επιβάλετε να δεχθώ έναν τύπο που ήρθε από το πουθενά; Πήρε 65.000 ψήφους ομοίων του», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

The post Αλέξης Κούγιας για Κασσελάκη: «Ενας πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν ντράπηκε να γίνει σκίπερ ενός νούμερου» first appeared on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS

Related Posts