ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αλλαγή έδρας για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά

Μετά από χθεσινή συνεδρίαση της ευρωπαϊκής ένωσης επιτραπέζιας αντισφαίρισης γνωστοποιήθηκε η αλλαγή τόπου διεξαγωγής του ευρωπαϊκού ότι προ-Ολυμπιακού τουρνουά του απλού από τη Μόσχα στην Λισαβόνα.  

Στο πρώτο διαδικτυακό συνέδριο της ETTU, στην κορυφή της ατζέντας συζήτησης, βρέθηκε το προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης για το αγώνισμα του απλού, το οποίο τελικά δεν θα διεξαχθεί στη Μόσχα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο αλλά  μεταφέρεται στη Λισαβόνα, η οποία προσφέρθηκε να το διοργανώσει στις ίδιες ημερομηνίες, δηλαδή από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου. Ο λόγος για τον οποίο η ρωσική ομοσπονδία του αθλήματος πήρε αυτή τη πρωτοβουλία ήταν ότι παρόλο που μπορούσε να καλύψει όλες τις προϋποθέσεις στα υγειονομικά μέτρα για τη διεξαγωγή του αγώνα, δεν ήθελε να ρισκάρει πιθανά προβλήματα που θα δημιουργούνταν με τις μετακινήσεις των αποστολών. 

AΕκτός αυτού αποφασίστηκε ότι τον Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν επιπλέον, οι αγώνες του σταδίου ένα των προκριματικών γκρουπ για το European Team Championship στο οποίο θα συμμετάσχει και η Ελλάδα. Οι προκριματικοί θα διαρκέσουν δύο μέρες και θα προγραμματιστούν εντός του διαστήματος  Τρίτης 16 και  Κυριακής 21/02. 

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts