ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αλ. Αγγελόπουλος: Πάμε να το γυρίσουμε !!! | Υποψήφιος για το ΞΕΕ

Με σύνθημα “Πάμε να το γυρίσουμε”, συμμετέχει στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος.

Ο κ. Αγγελόπουλος με έντονη παρουσία στα δρώμενα του Τουρισμού και της Οικονομίας, είναι υποψήφιος στην Πελοπόννησο στα ξενοδοχεία 5, 4 και 3 αστέρων.

Σε μήνυμα προς τους συναδέλφους του ξενοδόχους ο κ. Αγγελόπουλος αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Κορωνοϊός, πυρκαγιές, οικονομική κρίση κι ένα σωρό άλλα καθημερινά, μικρότερα ή μεγαλύτερα ζητήματα, μας καθιστούν μια από τις πλέον πληττόμενες κι ευάλωτες οικονομικές δραστηριότητες στη χώρα.
Η φιλοξενία επιβάλλεται, όχι μόνο να ακολουθεί τις εξελίξεις αλλά να τις διαμορφώνει, εδραιώνοντας τη θέση που δικαιωματικά της ανήκει στο οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας. Οφείλει να έχει σχέδιο δράσης, ισχυρές γραμμές άμυνας, συνεχίζοντας στο δρόμο που χάραξε πριν από 40 χρόνια… Η ξενοδοχία στην Ελλάδα επιβεβαιώνει την παγκόσμια αρχή ότι η φιλοξενία δεν μπορεί να είναι απρόσωπη. Μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις που είτε έμειναν στα χέρια των μελών της οικογένειας είτε μεγάλωσαν αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής φιλοξενίας.
Η Πελοπόννησος ως ενιαία κι αδιαίρετη γεωγραφική ενότητα, υπερτερεί συγκριτικά της υπόλοιπης Ελλάδας, ιδιαίτερα δε σε μια περίοδο που βάλλονται τόσο οι αερομεταφορές, όσο και ο παραδοσιακός τρόπος που αντιλαμβάνεται ο Ευρωπαίος το ταξίδι.
Δρόμοι, αεροδρόμια, λιμάνια είναι στη διάθεση μας για να χτίσουμε ένα νέο αφήγημα που δεν κάνει διακρίσεις στο είδος του ταξιδιώτη, αλλά έχει τις προδιαγραφές να είναι ένας από τους ελάχιστους προορισμούς “360”. Όλα τα είδη τουρισμού, για όλο το χρόνο, εκμεταλλευόμενοι όλα τα όπλα τα φύσης και της κοινωνίας!
Συνάδελφοι,
Συμπληρώνοντας τρεις θητείες στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, φέτος στις επερχόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου θα είμαι υποψήφιος στην κατηγορία 5,4,3 αστέρων για την Πελοπόννησο.
Στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ξ.E.E.), που θα διενεργηθούν, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2021, μέσω του διαδικτύου και με ηλεκτρονική ψήφο, η δική σας μαζική συμμετοχή και ψήφος, δυναμώνει τη φωνή του Έλληνα ξενοδόχου.
Σκοπός μου να μεγιστοποιήσουμε την ένταση του μηνύματος της σημασίας της οικονομίας της φιλοξενίας όχι μόνο για το σύνολο της ελληνικής επικράτειας αλλά πρωτίστως για τον #1 ανερχόμενο ελληνικό προορισμό, την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
Πάμε να το γυρίσουμε!”.

ksd PRIMAGEL
adv

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts