ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναχωρεί για Βέλγιο η Εθνική

Για το Χάσελτ του Βελγιου όπου θα κάνει πρεμιέρα στα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2023 αναχωρεί αύριο τη Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών.

Η Εθνική ολοκλήρωσε την προετοιμασία στην Αθήνα (κλειστά γυμναστήρια Άρη Νικαίας και Ιωνικού ΝΦ) με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Ζαραβίνα να υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι με το Βέλγιο στους Μπόσκο, Λιάπη, Παπαντωνόπουλο που ενσωματώθηκαν, αλλά δεν θα έχει στη διάθεση του, τον Νίκο Πασσιά (επαγγελματικοί λόγοι) και τον Χρύσανθο Τσαναξίδη, ο οποίος έρχεται σήμερα από Ισπανία και θα πάρει μέρος στην προετοιμασία του αγώνα με Τουρκία (7/11, 17:00, Ηράκλειο Κρήτης).

Η 17αδα για Βέλγιο
Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές: Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Κωστακίδης, Παπαβασίλης, Μυλωνάς, Μπόσκος, Κρητικός, Μάλλιος, Κανδύλας, Δομπρής, Παπαδιονυσίου, Μιχαηλίδης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Ασβεστάς, Τζηράς, Αραμπατζής, καθώς και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας, ο συνεργάτης του Γιώργος Μαστορογιάννης, η Διευθύντρια του γραφείο Εθνικών ομάδων Κατερίνα Γεωργούτσου, ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου και ο φροντιστής Παύλος Καλαβάζης.

«Επιτακτική ανάγκη η νίκη»
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας αναφερόμενος στην πρεμιέρα της Εθνικής, τόνισε: «Είναι επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε το Βέλγιο γιατί θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα την διαδικασία του ομίλου. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι οι αντίπαλοι μας έχουν πολλά καινούργια πρόσωπα και μικρό χρόνο προετοιμασίας. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε περισσότερο συμπαγής και οργανωμένοι σε σχέση με αυτούς. Ο όμιλος είναι ανοιχτός και οποιοδήποτε εκτός έδρας αποτέλεσμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση, πολύ δε περισσότερο αν αυτό συμβεί στο πρώτο παιχνίδι που θα μας δώσει την ψυχολογία και την ώθηση που χρειαζόμαστε για την συνέχεια της διοργάνωσης».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts