ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αντιδράσεις, δηλώσεις και συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μ. Μουζενίδη

Πλήθος αντιδράσεων και δηλώσεων έχει προκαλέσει η είδηση του αδόκητου θανάτου του οραματιστή Μπόρις Μουζενίδη.

Μουζενίδη«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Ομίλου Μουζενίδη εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του ιδρυτή και Προέδρου του Ομίλου μας, Μπόρις Μουζενίδη. Ο Πρόεδρός μας υπήρξε πάντοτε για όλους μας πηγή έμπνευσης για το έργο που ξεκίνησε και εκτελούσε πιστά όλα τα χρόνια της πορείας του. Η αγάπη του για την Ελλάδα και το όραμά του μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο του», αναφέρουν σε ανακοίνωση οι εργαζόμενοι του ομίλου Μουζενίδη.

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης σε δήλωσή του αναφέρει: “Θλίψη και οδύνη, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Μπόρις Μουζενίδη. Ένας άνθρωπος που εργάστηκε σκληρά για τον ελληνικό τουρισμό, ένας πρωτεργάτης και πρωτοπόρος του κλάδου. Με μεθοδικότητα, πείσμα και σκληρή δουλειά υλοποίησε το όραμά του και δημιούργησε γέφυρες μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στους συνεργάτες του”.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, σε δηλώσή του σημειώνει: “Ο αναπάντεχος χαμός του Μπόρις Μουζενίδη είναι απώλεια για την χώρα μας και πλήγμα για τον ελληνικό Τουρισμό. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους και τους συνεργάτες του”.

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» εκφράζει “τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη ενός ανθρώπου που συνέβαλε στην ανάπτυξη των εμπορικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, ενός δραστήριου επιχειρηματία, λάτρη της ιδιαίτερης πατρίδας του, σταθερό στις ιδεολογικές του πεποιθήσεις και στενό συνεργάτης μας. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του για να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αυτή απώλεια”.

Από ολόκληρη την Ελλάδα επώνυμοι και ανώνυμοι άνθρωποι του Τουρισμού, εκφράζουν την βαθύτατη λύπη τους για τον θάνατο του μεγάλου αυτού Έλληνα. Από ολόκληρη την Ελλάδα επώνυμοι και ανώνυμοι άνθρωποι του Τουρισμού, εκφράζουν την βαθύτατη λύπη τους για τον θάνατο του μεγάλου αυτού Έλληνα.

ksd PRIMAGEL Μουζενίδη
adv

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts