ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αντ. Καμπουράκης: Η παρανομία ποτέ δεν μπορεί να είναι λύση | Θα δώσουμε λύση στο πρόβλημα!

Αιχμηρή απάντηση σε υψηλούς τόνους έδωσε ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης στην πρόταση του Σάββα Διακοσταματίου για τις δημοπρασίες των παραλιών της Ρόδου.

Πιο αναλυτικά, η απάντηση του δημάρχου Ρόδου έχει ως εξής:

“Η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει έμπρακτα πως είναι στο πλευρό των επαγγελματιών ομπρελάδων και σέβεται απεριόριστα το δικαίωμά τους να ζήσουν τις οικογένειές τους  αξιοποιώντας την τουριστική σεζόν. Γι’ αυτό και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου Ρόδου. Και είμαστε βέβαιοι πως θα το καταφέρουμε.

Δεν θα το κάνουμε όμως παρανομώντας, όπως προτείνει με περισσή ανευθυνότητα ο κ. Διακοσταματίου,  εντάσσοντας ένα τόσο σοβαρό ζήτημα της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας στις σκοπιμότητες της προεκλογικής του καμπάνιας. Η παρανομία ποτέ δεν μπορεί να είναι λύση, όταν μάλιστα θα δημιουργούσε ακόμη περισσότερα προβλήματα στους συμπολίτες μας. Γι’ αυτό και ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να λύνουμε τα προβλήματα,  με υψηλό αίσθημα ευθύνης και τηρώντας ευλαβικά τη νομιμότητα.

Ο λαϊκισμός για προεκλογική κατανάλωση είναι κακός σύμβουλος. Ο κ. Διακοσταματίου αποκαλύφθηκε. Το σχέδιό του για τη Ρόδο είναι η παρανομία, η αυθαιρεσία και η ανευθυνότητα”.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Διακοσταματίου πρότεινε να μην υπογράψει ο δήμος προγραμματική σύμβαση με την ΕΤΑΔ, η οποία έχει την διαχείριση των παραλιών και να ζητήσει την εκχώρησή τους σε δημοτική επιχείρηση.

The post Αντ. Καμπουράκης: Η παρανομία ποτέ δεν μπορεί να είναι λύση | Θα δώσουμε λύση στο πρόβλημα! appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr