ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανυπομονησία για το ντεμπούτο στο ευρωπαϊκό η Γιαννοπούλου

Για την πρώτη της συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανυπομονεί η δρομέας των μεσαίων αποστάσεων Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Η 26χρονη αθλήτρια ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη της κούρσα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και το να χαρεί τον αγώνα της είναι μάλλον ο πρώτος της στόχος. Η επίτευξη του ορίου ήταν κάτι που κυνηγούσε καιρό, όπως σχολιάζει και η ίδια μιλώντας στο Sportsfeed: «Οι προπονήσεις πηγαίνουν καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω χαρά και ανυπομονώ να πάω να τρέξω στο πρώτο μου ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Προσπαθούσα πολύ καιρό για να πιάσω το όριο για μία μεγάλη διοργάνωση και έπρεπε να είχε γίνει πιο νωρίς».
Το 800αρι γυναικών στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο γενικότερα, έχει ανέβει πολύ και ο ανταγωνισμός στην κούρσα θα είναι αρκετά έντονος. Η Γιαννοπούλου περιμένει να κάνει μία κούρσα διαφορετική σε σχέση με αυτές που έχει συνηθίσει ενώ μία επίδοση κοντά στο ρεκόρ της, θα την ικανοποιούσε: «Για εμένα το κακό είναι ότι τρέχω αγώνες μόνη μου συνήθως και εκεί θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Αν περάσω στα ημιτελικά και τρέξω κοντά στο ρεκόρ μου, ή καλύτερα από αυτό, θα είμαι ευχαριστημένη. Αλλά όπως και να έχει, είμαι ήδη χαρούμενη που θα είμαι εκεί».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts