ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απάντηση Αρζουμανίδη στην απερχόμενη διοίκηση της ΕΛΟΠ

Από τον Γιάννη Αρζουμανίδη, επικεφαλής της κίνησης Νέα Πάλη, λάβαμε και δημοσιεύουμε απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η απερχόμενη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Η γραπτή δήλωση του Γιάννη Αρζουμανίδη:

«Κύριε πρόεδρε ,σας προτρέπω να κοινοποιηθεί το κάτωθι δελτίο τύπου στον ιστότοπο της Ομοσπονδίας ως ένδειξη ενότητας και δίκαιης αντιμετώπισης όπως  και δημοκρατικά επικαλείστε.

Αποτελεί έκπληξη η σπουδή της διοίκησης της ΕΛΟΠ να απαντήσει στην επιστολή μας, έστω και αν επέλεξε να το κάνει χρησιμοποιώντας συκοφαντικές εκφράσεις για το πρόσωπο μου, γιατί δεν μας είχαν συνηθίσει σε τόσο άμεσες αντιδράσεις.

Έκπληξη ήταν και το γεγονός ότι ουσιαστικά αναγνωρίζουν το δίκαιο των ερωτημάτων που θέσαμε και σπεύδουν να δώσουν απαντήσεις με στοιχεία που θα έπρεπε να έχουν δώσει στα σωματεία χωρίς να χρειαστεί η επιστολή μας.

Ωστόσο, προσπερνώντας προς στιγμήν τουλάχιστον τους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, για τους οποίους επιφυλάσσομαι, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι τόσο οι χρησιμοποιούμενες εκφράσεις, όσο και η προσπάθεια να μου χρεωθεί η δικαστική διαμάχη των τελευταίων μηνών, στην οποία μάλιστα δεν συμμετείχα ούτε προσωπικά ούτε το σωματείο μου, και να μας χρεωθεί πέρα από κάθε λογική η ευθύνη για τη μη εκταμίευση της δόσης της επιχορήγησης, δεν είναι δείγμα ενότητας, όπως προσπαθούν να μας πείσουν με την τελευταία τους φράση τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΠ, αλλά απόπειρα διχασμού.

Ελπίζω τουλάχιστον να διατηρηθεί μέχρι το τέλος η δηλωθείσα διάθεση των διοικούντων την ΕΛΟΠ να τηρήσει τη νομιμότητα στην επικείμενη εκλογική διαδικασία, τόσο στους όρους διεξαγωγής της όσο και στον κατάλογο των σωματείων, για να μπορέσει κάποτε το άθλημα της πάλης να αποκτήσει τη διοίκηση που του αξίζει

Με εκτίμηση Ιωάννης Αρζουμανίδης
επικεφαλής συνδυασμού Νέα Πάλη
Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πάλης».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts