ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απέρριψε την πρόταση των Ούγγρων ο Καραμαρίνοφ

Την πρόταση των Ούγγρων να φιλοξενήσουν εκείνοι το ευρωπαϊκό ανωμάλου δρόμου απέρριψε ο προσωρινός πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Ο προσωρινός πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, απάντησε στην πρόταση των Ούγγρων να φιλοξενήσουν το ευρωπαϊκό ανωμάλου δρόμου, το οποίο θα πραγματοποιούνταν στο Λονδίνο τον Δεκέμβριο όμως ακυρώθηκε λόγω της κατάστασης που επικρατεί. (διαβάστε εδώ). «Είμαι ευγνώμων στην ουγγγρική ομοσπονδία στίβου που προσφέρθηκε να φιλοξενήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου όμως είναι αδύνατο αυτό να συμβεί τόσο αργά και όσο υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα λόγω κορονοϊού. Εγώ, μαζί με το εκτελεστικό συμβούλιο της ΕΑΑ, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ουγγρική ομοσπονδία σε μελλοντικές διοργανώσεις» δήλωσε ο Καραμαρίνοφ σε σχετική ανάρτησή του στο τουίτερ.

Παράλληλα, στο Κιούστεντιλ της Βουλγαρίας διεξήχθη το βαλκανικό πρωτάθλημα μαραθωνίου με τη Βουλγάρα Μαρινέλα Νίνεβα να είναι νικήτρια στις γυναίκες με 2:57.53 και τον Ουκρανό Αρτέμ Καζμπάν να επικρατεί στους άνδρες με 2:26.17.

Αποτελέσματα μαραθωνίου

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts