ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απίθανο: Xρώμα του νέου Range Rover κοστίζει όσο ένα Dacia Sandero

Το Range Rover προσφέρει πολλά στον αγοραστή του, αλλά έχει και τις ίδιες απαιτήσεις από αυτόν. Πόσο μάλλον όταν κληθεί να το διαμορφώσει βάσει των «θέλω» του

Με τις καλύτερες εντυπώσεις συνοδεύτηκαν τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του Range Rover, η οποία καταφτάνει με ακόμα πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, premium αύρα, mild hybrid και plug-in υβριδικούς κινητήρες, αλλά και μια ηλεκτρική έκδοση που αναμένεται το 2024.

Με τη Land Rover να δηλώνει με περηφάνια πως το υπερπολυτελές SUV της αποτελεί πόλο έλξης για πολιτικούς ηγέτες, άτομα της show biz και βασιλικά πρόσωπα, είναι καταφανές ότι το νέο Range Rover θα συνεχίσει την τσουχτερή τιμολογιακή παράδοση, η οποία θα το καθιστά απαγορευτικό στις μάζες.

Το περιορισμένου εύρους target group του είναι έκδηλο και κατά τη διαδικασία διαμόρφωσης του μοντέλου, όπου πολλές επιλογές εξατομίκευσης φέρουν… αστρονομική τιμή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποια προαιρετικά χρώματα για το αμάξωμα που ξεκινούν από τα 1.200 ευρώ, για να εκτοξευτούν κοντά στα 12.000, όσο δηλαδή κοστίζει περίπου ένα Dacia Sandero!

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο newsauto

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts