ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απευθείας στο πανελλήνιο ο Δουβαλίδης

Ο πρωταθλητής στα 110μ εμπόδια, Κώστας Δουβαλίδης, συνεχίζει παρά τα προβλήματα την προετοιμασία του για τον ανοιχτό με στόχο να βρεθεί στο Μόναχο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

της Αγγελικής Μαγκανά 
[email protected]

Οι ετοιμασίες στο στάδιο της Δράμας, οι οποίες ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί, παραμένει το σοβαρό πρόβλημα για τον Δραμινό αθλητή καθώς δεν του επιτρέπει να προπονηθεί σε κανονικές συνθήκες και αναγκάζεται να μετακινείται σε άλλες πόλεις.
Φέτος από το ξεκίνημα της σεζόν του ανοιχτού έχει δώσει τέσσερις αγώνες με καλύτερη φετινή επίδοση το 13.90 από τα Βενιζέλεια ενώ έχει τρέξει και 13.82 αλλά με άνεμο +2.9 στη Βάρη, επιδόσεις μακριά από τον καλό του εαυτό που αποτυπώνουν τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει από την αρχή του 2022: «Η προετοιμασία μου για τον ανοιχτό πηγαίνει καλά αλλά όχι όσο καλά θα θέλαμε για την φετινή χρόνια καθώς δεν έχουμε στάδιο και περιμένουμε να ολοκληρωθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που απέχω το τελευταίο διάστημα από τους αγώνες. Προσπαθούμε να βάλουμε προπόνηση πηγαίνοντας σε άλλες πόλεις και είναι πολύ δύσκολο φέτος να τρέξω όσο καλά θέλω. Ετοιμαζόμαστε να κατέβουμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη, εκεί θα είναι ο επόμενος αγώνας», δήλωσε στο Sportsfeed ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα στοχεύοντας στο να ξαναβρεί το ρυθμό του και να αγωνιστεί στο Μόναχο: «Φέτος ο στόχος είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αν τα δεδομένα ήταν διαφορετικά και μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση όπως ξέρουμε και μπορούμε θα είχαμε στόχο και το παγκόσμιο αλλά δυστυχώς όπως είναι δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό».
Μέχρι στιγμής βρίσκεται εντός πρόκρισης για το ευρωπαϊκό, είναι στο Νο32/36 της κατάταξης.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts