ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκλεισμός της Εθνικής από το world league

Οι απουσίες αρκετών διεθνών και η παρουσίαση έκτακτης… σύνθεσης κόστισαν στην Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί κόντρα στην ανανεωμένη Σερβία.

Ο προημιτελικός του ευρωπαϊκού ομίλου για το παγκόσμιο λιγκ στην Ποντγκόριτσα δε θύμισε σε παραμικρό τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του περασμένου καλοκαιριού στο Τόκιο. Οι Σέρβοι επιβλήθηκαν με 13-6 και απέκλεισαν από τα τελικά του παγκόσμιου λιγκ την Εθνική.
Καθόλου ικανοποιημένος, το αντίθετο μάλιστα, δεν ήταν ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη λήξη του αγώνα που είδε την ομάδα του να μην ανταποκρίνεται σε κανένα σημείο. «Σήμερα δεν αξίζαμε τίποτα. Δεν είχαμε πάθος, δεν είχαμε άμυνα. Δεν είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε σε τέτοιο επίπεδο. Δε θα χρησιμοποιήσω τη δικαιολογία των απουσιών για τη σημερινή μας εικόνα. Και η Σερβία είχε νέα ομάδα… Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεση και περίμενα ενθουσιασμό από αυτούς και πάθος. Να δώσουν ενέργεια στην ομάδα. Αυτό δεν το είδα… Όσον αφορά τη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσουμε τα δύο παιχνίδια που μας έχουν απομείνει προς όφελος μας για να στρώσει η ομάδα» τόνισε στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Βλάχος.
Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:
Ιταλία – Κροατία 8-6
Ισπανία – Ουγγαρία 10-9
Μαυροβούνιο – Γαλλία 11-10
Σερβία – Ελλάδα 13-6
Θέσεις 5-8
Κροατία – Ουγγαρία
Ελλάδα – Γαλλία
Ημιτελικοί
Ιταλία – Ισπανία
Μαυροβούνιο – Σερβία

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts