ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποκλειστικό: Πότε έρχεται Ελλάδα το πιο φθηνό ηλεκτρικό SUV

Απαντήσεις στις απορίες για τα ηλεκτρικά μοντέλα του Renault Group δίνει το Newsauto καθώς δύο μοντέλα αναμένεται να φέρει πολύ σύντομα στη χώρα μας η ελληνική εισαγωγική εταιρεία

Τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν αρχίσει να μπαίνουν για τα καλά στη ζωή μας ενώ ολοένα και περισσότερα νέα μοντέλα κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά.

Ταυτόχρονα οι ταξινομήσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας αυξάνονται όπως και το μερίδιο αγοράς, με την τάση να παρουσιάζει συνεχώς άνοδο.

Την ίδια ώρα οι υποδομές γίνονται όλο και καλύτερες με σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού, ενώ εταιρείες κολοσσοί επενδύουν μεγάλα ποσά προκειμένου να δραστηριοποιηθούν δυναμικά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Αρκετοί φίλοι της Renault αλλά και της ηλεκτροκίνησης αναρωτιούνται τον λόγο που η γαλλική φίρμα δεν έχει δραστηριοποιηθεί ακόμα στη χώρα μας καθώς είναι από τις πρώτες που «έριξαν» στην αγορά ηλεκτρικά μοντέλα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, αρχές του 2022 η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault και Dacia (ΤΕΟΡΕΝ ), θα φέρει στην Ελλάδα δύο ηλεκτρικά της μοντέλα.

Πρόκειται για το Renault Zoe (φωτο) αλλά και το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia με την ονομασία Spring.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά τα Twizy και Twingo, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα εισαχθούν στην ελληνική αγορά, κάτι που αναμένεται να μάθουμε λίγο μετά το καλοκαίρι.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο newsauto

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts