ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΝΑΧΟ 2022: Στον τελικό η Στεφανίδη

Μας καρδιοχτύπησε (λίγο όμως) αλλά μας θύμισε πόσο μεγάλη αθλήτρια είναι πως αντέχει την πίεση όσο καμία άλλη επικοντίστρια!

Μόναχο Γιώργος Κατσαρός
[email protected]

Η δις πρωταθλήτρια του επί κοντώ ξεκίνησε από το 4.40μ. Χρειάστηκε δύο χαμένα άλματα για να βρει το ρυθμό της και να περάσει το ύψος με την τρίτη… άνετα. Με τον ίδιο και καλύτερο τρόπο πέρασε το 4.50μ, περνώντας τον πήχη με την πρώτη σε ένα καθαρό άλμα. Εκεί τελείωσε και η υπόθεση πρόκριση στον τελικό. Η Στεφανίδη είναι σε καλή κατάσταση και όπως φάνηκε στον προκριματικό, η Τίνα Σούτεγ θα είναι η πιο επικίνδυνη αντίπαλη της. Η Σλοβένα έκανε δύο άλματα. Ένα στο 4.40μ και ένα στο 4.50μ και τα δύο καθαρά και αρκετά ψηλά.

Εκτός τελικού έμεινε η Ελένη Πόλακ που έκανε καλό αγώνα. Έφτασε στο 4.50μ αλλά στην τρίτη προσπάθεια που ήταν και η καλύτερη της, έριξε τον πήχη στο κατέβασμα. Η Πόλακ κατετάγει στη 17η θέση. Ο τελικός έκλεισε στο 4.40μ.

Σε κακή μέρα η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 100μ. Στον προκριματικό έτρεξε 11.62 (+0,2) και ολοκλήρωσε στη 19η θέση για να μείνει εκτός συνέχειας. Με την ίδια επίδοση έμεινε εκτός και η Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts