ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΚΙΟ: Κόντρα στον Σέρβο Πέτο ξεκινά ο Γκιώνης

Με το νούμερο 153 του παγκόσμιου ράνκινγκ θα ξεκινήσει τον αγώνα του στον προκριματικό του πινγκ πονγκ ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ, Παναγιώτης Γκιώνης, στο Ολυμπιακό τουρνουά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Τόκιο:
Πηνελόπη Γκιώνη – [email protected]
Φωτογραφίες Sportsimages.gr

Διεξήχθη σήμερα η κλήρωση του Ολυμπιακού τουρνουά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, για τον γύρο των ανδρών και των γυναικών, και έγινε γνωστός ο πρώτος αντίπαλος του Παναγιώτη Γκιώνη (Νο49 στο παγκόσμιο ράννκινγκ). Ο Σέρβος Ζσολτ Πέτο, Νο153 του παγκοσμίου ράνκινγκ, θα είναι ο πρώτος με τον οποίο θα αναμετρηθεί ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ στον πρώτο γύρο του τουρνουά. Μεταξύ τους έχουν αναμετρηθεί ξανά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018, στο ομαδικό, και στη μεταξύ τους ατομική αναμέτρηση ο Πέτο είχε αναδειχθεί νικητής με 3-1. Βέβαια, το σερί του Γκιώνη απέναντι σε Σέρβους αθλητές είναι 8/10 (αγώνες) νίκες για τον Γκιώνη.

Αν ο Έλληνας πρωταθλητής επικρατήσει στον αγώνα, θα βρεθεί αντιμέτωπος στο επόμενο γύρο με το Αιγύπτιο Αχμέντ Σαλέχ (Νο51) ο οποίος έχει bye στο πρώτο γύρο ενώ έπειτα, αν κερδίσει ξανά, θα περάσει στον τρίτο γύρο και θα αναμετρηθεί με τον δυνατό Κορεάτη, Νο13 στο ράνκινγκ, Γιάνσινγκ Γεούνγκ.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts