ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αποχώρηση σοκ, ανώτατου στελέχους της TUI UK

Ο Richard Sofer, διευθυντής εμπορικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης της TUI Ηνωμένου Βασιλείου  και Ιρλανδίας, αποχωρεί από την εταιρεία μετά από επτά χρόνια.

Ο Sofer ξεκίνησε να εργάζεται στην TUI τον Σεπτέμβριο του 2016 και προήχθη στον τρέχοντα ρόλο του τον Οκτώβριο του 2017, δήλωσε για την εξέλιξη αυτή ότι «έχει πάρει την απόφαση να παραιτηθεί από τον ρόλο του».

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Richard για την ακλόνητη δέσμευσή του, την ηγεσία του και τα επιτεύγματά του κατά τη διάρκεια της θητείας του στην TUI».

Κατά τη διάρκεια του χρόνου του με την Tui, ο Sofer επέβλεψε την εισαγωγή τεσσάρων νέων κρουαζιερόπλοιων σε υπηρεσία για την Marella Cruises, ηγήθηκε της εισαγωγής πολυάριθμων νέων πρωτοβουλιών, συμπεριλαμβανομένης της κρουαζιέρας σε ποτάμια, κ.ο.κ..

«Πάντα εστιασμένος στον πελάτη, ήταν ένας κρίσιμος ηγέτης στην προσπάθεια της ανάκαμψής μας από τον Covid. Θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Richard ό,τι καλύτερο για το προσωπικό και επαγγελματικό του μέλλον», κατέληξε η δήλωση.

The post Αποχώρηση σοκ, ανώτατου στελέχους της TUI UK appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts