ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Από τη Φλόριντα ξεκινά το Project Immortal του Πίτι

Ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης Άνταμ Πίτι ανακοίνωσε που φέτος θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του στις ΗΠΑ και όχι την Αυστραλία όπως συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Ο 27χρονος Βρετανός κολυμβητής έκανε ένα διάλειμμα από τις πισίνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δοκίμασε το ταλέντο του στο χορό, παίρνοντας μέρος σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό στον οποίο και απέσπασε την ένατη θέση.

Πλέον όμως έφτασε η στιγμή να επιστρέψει στις πισίνες και τα πλάνα του είναι μεγάλα. Στόχος του, για τις τρεις εβδομάδες που θα βρίσκεται στην Φλόριντα, είναι να αποκτήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την φυσική του κατάσταση, ώστε να υλοποιήσει το σχέδιο που έχει καταστρώσει με την προπονήτριά του Μελ Μάρσαλ.

Το σχέδιό τους αποκαλείται ‘Project Immortal’ και με αυτό θέλουν να πετύχουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ πρόσθιο που θα μείνει στην ιστορία για πολύ καιρό. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πίτι είναι ήδη ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο συγκεκριμένο αγώνισμα, ένα ρεκόρ που πέτυχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουαγκντζού το 2019 με χρόνο 56.88.  

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts