ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αρζουμανίδης: «Κρατήστε την πάλη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο»

Αγώνα για να παραμείνει η πάλη ως μάθημα στα ΣΕΦΑΑ δίνει η Ένωση Ελλήνων Προπονητών Πάλης έχοντας τη συμπαράσταση του δις μεταλλιούχου παγκοσμίων πρωταθλημάτων Γιάννη Αρζουμανίδη.

Ο καθηγητής που διδάσκει το γνωστικό αντικείμενο της πάλης στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο, στο τμήμα των ΣΕΦΑΑ πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί και δεν υπάρχει μέριμνα για την αντικατάσταση του. Υπήρξε αίτημα αντικατάστασης από την Ένωσης Ελλήνων Προπονητών Πάλης, όμως δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.
Ο Γιάννης Αρζουμανίδης, δραστηροποιήθηκε προκειμένου να σωθεί το μάθημα της πάλη στο ΑΠΘ. «Με μια συνταξιοδότηση δεν έρχεται το τέλος! Η παλαιστική κοινότητα πρέπει να δώσει ένα μήνυμα συμπαράστασης στους καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα πάλη ώστε να παραμείνει στα ΣΕΦΑΑ πρώην ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης οφείλει να σταθεί στο πλευρό των γυμναστών έστω και την τελευταία στιγμή! Σας παρουσιάζω και αίτημα του συλλόγου προπονητών το οποίο δεν είχε καμία ανταπόκριση. Υπάρχει συναίνεση για την κοινοποίηση» ανέφερε ο Αρζουμανίδης που αν και υποψήφιος και όχι νυν μέλος της διοίκησης της ομοσπονδίας, δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το μέλλον του αθλήματος.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts