ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ασφάλιση στα μέτρα μας για ολοκληρωμένη προστασία

Sponsored content

Το ασφαλές και ήρεμο οικιακό περιβάλλον είναι σημαντικός παράγοντας για την ευτυχία μας, και μπορούμε να το εξασφαλίσουμε κάνοντας ορισμένες βασικές κινήσεις. Το πρώτο και ιδιαίτερα σημαντικό βήμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να ασφαλίσουμε όλα όσα αγαπάμε και έχουν αξία. Η ασφάλιση του σπιτιού και του οχήματός μας, η ασφάλεια υγείας για εμάς και τους αγαπημένους μας, ακόμα και μια ασφάλεια για τις διαδικτυακές συναλλαγές αλλά και για τα προσωπικά μας αντικείμενα, μας κάνουν να νιώθουμε προστατευμένοι απέναντι σε κάθε κίνδυνο.

Όμως, αν και η ασφάλιση είναι εξαιρετικά σημαντική τα στοιχεία (ΕΑΕΕ, 2021) αποκαλύπτουν ότι δεν ασφαλιζόμαστε όσο πρέπει. Αυτό σημαίνει ότι αν πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούμε εκτεθειμένοι απέναντι σε επικίνδυνες καταστάσεις όπως είναι μια φυσική καταστροφή, χωρίς κανένα προστατευτικό δίκτυ. Η Eurolife FFH μας βοηθά να θωρακίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα όλα αυτά που αγαπάμε, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Κατανοώντας τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες που έχουμε, δημιούργησε το καινοτόμο πρόγραμμα EurolifeSYN+ το οποίο έχει σχεδιαστεί να μας προσφέρει εκπτώσεις σε συγκεκριμένα ασφαλιστικά προγράμματα. Αυτό σημαίνει ότι όσες περισσότερες ασφαλιστικές ανάγκες καλύπτουμε, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση που δικαιούμαστε, αφού η Eurolife FFH μας επιστρέφει μέρος της αξίας των συμβολαίων που αγοράζουμε. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε ακόμη πιο ολοκληρωμένη προστασία και κάλυψη, με χαμηλότερο κόστος.

Η προϋπόθεση για να εφαρμοστούν οι εκπτώσεις του προγράμματος EurolifeSYN+ είναι να διαθέτουμε περισσότερα από δύο ασφαλιστήρια συμβόλαια, σε συγκεκριμένους κλάδους ασφάλισης και σε επιλεγμένα προϊόντα στην ασφάλιση οχήματος, κατοικίας, υγείας, online συναλλαγών και προσωπικών αντικειμένων. Οι εκπτώσεις λειτουργούν κλιμακωτά, δηλαδή όσο περισσότερα συμβόλαια έχουμε στην κατοχή μας, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση αποκτάμε στα ασφάλιστρα κάθε νέου συμβολαίου.

Πιο συγκεκριμένα, τα ποσοστά των εκπτώσεων έχουν ως εξής: για το 2ο συμβόλαιο που αγοράζουμε έχουμε 5% έκπτωση, για το 3ο έχουμε 10%, στο 4ο η έκπτωση ανεβαίνει στο 15%, ενώ για κάθε επιπλέον συμβόλαιο είναι 15%. Προϋπόθεση για να ισχύσει η προσφορά στην αγορά κάθε συμβολαίου είναι βρίσκονται σε ισχύ τα προηγούμενα πακέτα και εφαρμόζεται σύμφωνα με τη χρονολογική σειρά αγοράς του εκάστοτε συμβολαίου. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός δεν ισχύει για τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας ή αυτοκινήτου, για τα οποία εφαρμόζεται πάντα έκπτωση 5%.

Σε περίπτωση που έχουμε δύο συμβόλαια στην ίδια προϊοντική κατηγορία, το ΕurolifeSYN+ υπολογίζει τις εκπτώσεις που δικαιούμαστε ανάλογα με τον αριθμό των συμβολαίων μας. Αυτό σημαίνει ότι αν έχουμε δύο ή περισσότερα συμβόλαια της ίδιας κατηγορίας – για παράδειγμα ένα συμβόλαιο ασφάλισης σπιτιού και ένα συμβόλαιο ασφάλισης περιεχομένου σπιτιού- τότε παίρνουμε κανονικά την έκπτωση.

Επιπλέον, δεν έχει σημασία από πού αγοράζουμε τα ασφαλιστικά προϊόντα που μας ενδιαφέρουν. Μπορούμε να αγοράσουμε διαφορετικά πακέτα από διαφορετικά δίκτυα πωλήσεων, με μόνη προϋπόθεση το προϊόν που μας ενδιαφέρει να διατίθεται από το εκάστοτε δίκτυο της επιλογής μας. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι από το EurolifeSYN+ επωφελούνται όλοι, δηλαδή νέοι και υφιστάμενοι πελάτες, επομένως αν διαθέτουμε ήδη κάποιο ασφαλιστικό προϊόν που συμμετέχει στο πρόγραμμα, θα λάβουμε αυτόματα την αντίστοιχη έκπτωση στην ανανέωση του ασφαλιστικού μας συμβολαίου.

Η Eurolife FFH αναπτύσσει ασφαλιστικές προτάσεις και λύσεις που προσφέρουν ένα ισχυρό στήριγμα σε καθημερινή βάση, όπως είναι το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ μέσω του οποίου αναγνωρίζει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πελάτες της. Για τη Eurolife FFH αξία έχει ο άνθρωπος και όλα αυτά που έχουν πραγματική αξία στη ζωή.

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts