ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ατομικό ρεκόρ και 2η θέση για την Παπακώστα

Οι ελληνικές συμμετοχές στα περιφερειακά πρωταθλήματα του NCAA συνεχίζονται με τους εκπροσώπους του ελληνικού στίβου να προσθέτουν διακρίσεις.

του Γιώργου Κατσαρού
[email protected]

Στο πρωτάθλημα της ACC που διεξάγεται στο Ντάρχαμ, η Σάντι Παπακώστα που αγωνίζεται για το Τζόρτζια Τεκ ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ στο ύψος με 1.79μ για να καταλάβει τη 2η θέση. Στον ίδιο αγώνα, η Δάφνη Λαβασσά του Μαϊάμι ολοκλήρωσε το 5αρι στην 20ή θέση σε 16:33.37.

Στη 12η θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα της στο επί κοντώ για την περιφέρει Big12 στο Λάμποκ του Τέξας, η Αριάδνη Αδαμοπούλου. Η αθλήτρια του Οκλαχόμα Στέιτ πέρασε το 4.05μ με την πρώτη αλλά στο 4.15μ δεν τα κατάφερε.

Στη δισκοβολία των γυναικών, η Αρετή Φιλιππίδη που βολή στα 48.40μ ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 11η θέση στο περιφερειακό πρωτάθλημα SEC όπου οι Γκέιτορς (Φλόριντα) της Βασιλείας Σπύρου, κέρδισαν τον τίτλο. Η Σπύρου ήταν δηλωμένη να τρέξει στο 5αρι σήμερα τα ξημερώματα αλλά τελικά δεν κατέβηκε.
Στον ίδιο αγώνα, ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης που ετοιμάζεται για τον προκριματικό αγώνα της ανατολικής περιφέρειας, αγωνίστηκε στα ξημερώματα με το Όμπερν στη δισκοβολία όπου έριξε 45.24μ (έχει 46.99μ).

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts