ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αυγενάκης: «Ηλεκτρονική ψηφοφορία ισχύει για όλους τους φορείς»

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθάρισε πως η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ισχύει για όλους τους αθλητικούς φορείς, σύμφωνα με τη διάταξη που δημοσιεύθηκε χθες στο ΦΕΚ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, μιλώντας στο SportFM Πάτρας στην εκπομπή του συναδελφου Κώστα Λαμπρόπουλου. ξεκαθάρισε πως η διάταξη αφορά τις εκλογές για όλους τους αθλητικούς φορείς. Από τις αθλητικές ομοσπονδίες, μέχρι τις ενώσεις, τα σωματεία αλλά και τις ενώσεις των αθλητών, αν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη φυσική παρουσία, η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι η πρώτη εναλλακτική.
Αυτό περιλαμβάνει και τις εκλογές στην Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες που το διοικητικό συμβούλιο, μετά την αντιδημοκρατική απόφαση να ορίσει εκπρόσωπο για την ΕΟΕ που αναγκάστηκε να την πάρει πίσω.
Θυμίζουμε ότι στις 28 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται το αυστηρό lockdown στην Αθήνα και αναμένεται να εξεταστούν εκ νέου τα δεδομένα για να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί το lockdown. Το σίγουρο είναι ότι η μετακίνηση από νομό σε νομό θα είναι πολύ δύσκολη και πολύς κόσμος αποκλείεται έτσι από τη διαδικασία.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts