ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Α1 γυναικών: Ξεκινά η μάχη για τον τίτλο

Πρεμιέρα στα ημιτελικά των πλέι οφ για την Α1 πόλο των γυναικών με τα ντέρμπι του Πειραιά και αυτό το νοτίων προαστίων για πρώτη φορά μετά από χρόνια, να μοιάζουν με πραγματικά ντέρμπι και όχι κατ’ ευφημισμό.

Αύριο στις 15:00 στο Παπαστράτειο και στις 16:00 στη Γλυφάδα, θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της σειράς των ημιτελικών με τις δύο νίκες να δίνουν την πρόκριση στα τελικά. Οι αντίπαλες ομάδες συνήθως κάνουν προπονητικά φιλικά μεταξύ τους, κοινές προπονήσεις και εδώ και χρόνια δεν έχουν μυστικά η μία από την άλλη.
Ο κάτοχος του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ολυμπιακός, υποδέχεται τον πιο δυνατό Εθνικό της τελευταίας δεκαετίας. Άλλες εποχές αυτό το ζευγάρι θα αποτελούσε… τυπική διαδικασία. Όχι φέτος. Ο Εθνικός είναι ενισχυμένος, παραμένει το μεγάλο αουτσάιντερ όμως αυτή τη φορά δε θα πέσει αμαχητί.
Αντιστροφή ρόλων στο ντέρμπι των νοτίων προαστίων. Κάποτε Βουλιαγμένη είχε το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις αλλά και τις κοινές προπονήσεις με τη Γλυφάδα. Φέτος ο ΑΝΟΓ πραγματοποιεί το καλύτερο πρωτάθλημα της δεκαετίας και έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας θα κυνηγήσει την πρόκριση στον τελικό.

Το πρόγραμμα

Αύριο
Παπαστράτειο 15:00 – Ολυμπιακός – Εθνικός (Γιώργος Σταυρίδης, Σπύρος Αχλαδιώτης)
«Αντώνης Δημητρόπουλος» 16:00 – ΑΝΟΓ – ΝΟΒ (Μιχάλης Μπιράκης, Ανέστης Κωνσταντινίδης)
Δευτέρα 16 Μαΐου
Λαιμός 18:30 – ΝΟΒ – ΑΝΟΓ
Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου 21:00 – Εθνικός – Ολυμπιακός
Οι 3οι αγώνες, 18/5 (αν και όπου χρειαστούν)
«Αντώνης Δημητρόπουλος» 16:00 – ΑΝΟΓ – ΝΟΒ
Παπαστράτειο 19:30 – Ολυμπιακός – Εθνικός

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts