ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βελτιωμένος ο Λατιφλάρι, προς αναζήτηση μίτινγκ

Με ρεκόρ για το 2022 ολοκλήρωσε το αγώνισμα της σφαιροβολίας στον όμιλο του διασυλλογικού της Θεσσαλονίκης, ο Τάσος Λατιφλάρι πριν από λίγο στο Καυτανζόγλειο.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαρίωβ επικράτησε με βολή στα 19.43μ βελτιώνοντας το φετινό 19.09μ που είχε από τις 5 Μαρτίου στο Ηράκλειο. Μάλιστα, το 19.43μ είναι και η τέταρτη καλύτερη βολή στην καριέρα του 25χρονου σφαιροβόλου που έχει ατομικό ρεκόρ 19.78μ. Ο ίδιος ωστόσο δεν έμεινε ικανοποιημένος και θα συνεχίσει τους αγώνες ελπίζοντας να βρει δυνατά μίτινγκ στο εξωτερικό. «Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε πολλούς και καλούς αγώνες. Ελπίζουμε να βρούμε κάποια δυνατά μίτινγκ στο εξωτερικό. Δεν μας έχουν απαντήσει ακόμα γιατί πολλοί Ευρωπαίοι αθλητές ψάχνουν αγώνες. Έχουμε αγώνες στην Ελλάδα αλλά χρειαζόμαστε πιο δυνατά για να μας ανεβάσουν στο ράνκινγκ καθώς ο στόχος μας είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».
Βελτιωμένος όμως παρουσιάστηκε και ο Οδυσσέας Μουζενίδης που είχε φετινό 18.70μ. Με βολή στα 19.05μ ολοκλήρωσε στη 2η θέση. «Κυνηγούσα καλύτερες βολές σήμερα, αλλά δε μου βγήκαν. Ελπίζω στον επόμενο αγώνα στην Κεφαλονιά (14 Μαΐου) να ρίξω καλύτερη από τη σημερινή βολή».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts