ΚΟΣΜΟΣ

Βλαντίμιρ Πούτιν: Όταν ταξιδεύει ο πρόεδρος, του μαζεύουν… τα ούρα και τα κόπρανα και τα στέλνουν στη Ρωσία

Στα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, συνοδεύεται από έναν υπάλληλο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας (FSO), ο οποίος είναι επιφορτισμένος με το να συλλέγει… τα κόπρανα και τα ούρα του αρχηγού του κράτους.

Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα του Γάλλου δημοσιογράφου Ρεζίς Ζαντέ και του Ρώσου δημοσιογράφου ερευνητικής δημοσιογραφίας του ιστότοπου «Proekt» Μιχαήλ Ρούμπιν, στην ιστοσελίδα του γαλλικού περιοδικού Paris Match.

Οι δύο δημοσιογράφοι διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένας «ειδικός» σωματοφύλακας της FSO από το 2019, από έμμεσες πηγές στη Μέση Ανατολή, όταν ο Πούτιν επισκέφθηκε την Σαουδική Αραβία. Και ισχυρίζονται ότι η πρακτική αυτή της συλλογής είχε υιοθετηθεί και νωρίτερα, για παράδειγμα κατά την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στη Γαλλία το Μάιο του 2017.

Στον σωματοφύλακα του Πούτιν, σύμφωνα με τα στοιχεία των δημοσιογράφων, είχε ανατεθεί να συλλέγει τα κόπρανα και τα ούρα του προέδρου, να τα… πακετάρει και στη συνέχεια να τα στέλνει στην Ρωσία με ειδική βαλίτσα.

Οι δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι αυτό γίνεται για να αποκρύψουν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πούτιν.

ΠΗΓΗ in.gr

Related Posts