ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βολεϊμπολίστας και… ράπερ

Στην Πολωνία, που ήταν από τις πρώτες χώρες που ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα τους στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο κορωνοϊός εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα, ωστόσο ακόμη και στην καραντίνα οι παίκτες παραμένουν δημιουργικοί.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Όπως για παράδειγμα ο Κάσπερ Πιεχότσκι. το λίμπερο της Σκρα Μπελχάτοφ, μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του πολωνικού βόλεϊ. Ο Πιεχότσκι, που είναι γιος του προέδρου της ομάδας, πέρα από το βόλεϊ έχει μεγάλη αγάπη στη χιπ χοπ μουσική κι όνειρο του ήταν να βγάλει ένα τραγούδι.

Έτσι όταν η Σκρα μπήκε σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού ο Πιεχότσκι σε συνεργασία με τους OSD Familia, ένα συγκρότημα χιπ χοπ από το Μπελχάτοφ (που είναι ιδιαίτερα γνωστό στην περιοχή για την πλούσια φιλανθρωπική του δράση) έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.

Ο τίτλος του τραγουδιού; SZESNASTKI το οποίο σημαίνει 16 και φυσικά είναι ο αριθμός της φανέλας του Πιεχότσκι στην Μπελχάτοφ, με την ομάδα να προμοτάρει την όλη προσπάθεια τρολάροντας τον άσο της καθώς όπως ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της: «φυσικά αντιμετωπίζουμε την προσπάθεια με επιείκεια γιατί ο Κάσπερ ξέρει καλύτερο βόλεϊ από… ραπ, αλλά ελπίζουμε να σας αρέσει το τραγούδι».

Ακούστε το και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts