ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 2022: Τέλος ο Ντρέσελ για ιατρικούς λόγους

Ο μεγαλύτερος σταρ του παγκόσμιου πρωταθλήματος κολύμβησης στη Βουδαπέστη δε θα συνεχίσει τους αγώνες. Οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν την απόσυρση του Κέιλεμπ Ντρέσελ για ιατρικούς λόγους.

Δίχως να αποκαλύψουν ποιοι είναι αυτοί οι ιατρικοί λόγοι, οι Αμερικανοί εξέδωσαν μια ανακοίνωση για τον 14 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή με την οποία ενημερώνουν πως αποσύρεται από τους αγώνες της Βουδαπέστης. «Κατόπιν συνεννόησης με τον Κέιλεμπ, τους προπονητές τους και το ιατρικό τιμ πάρθηκε η απόφαση να αποσυρθεί η συμμετοχή του από τη συνέχεια του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Προτεραιότητα μας είναι πάντα η υγεία των αθλητών μας και θα προσφέρουμε κάθε βοήθεια στον Κέιλεμπ προκειμένου να αναρρώσει» αναφέρει η ανακοίνωση.
Χθες ο Ντρέσελ αγωνίστηκε στα προκριματικά των 100μ ελεύθερο αλλά δεν κατέβηκε το απόγευμα στα ημιτελικά. Υπάρχει το σενάριο του κορονοϊού (να βρέθηκε θετικός) ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά. Το σίγουρο είναι ότι οι ΗΠΑ έχουν σημαντική απώλεια στις σκυταλοδρομίες και το 50αρι στο ελεύθερο είναι πλέον ανοιχτό σε όλους τους διεκδικητές του τίτλου.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts