ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βρέθηκαν τα χρήματα και ταξιδεύουν στο Μπακού!

Δε θα πάει χαμένη η μεγάλη επιτυχία της Εθνικής του σκιτ ανδρών στο Λονάτο, καθώς βρέθηκαν τα χρήματα για να καλυφθούν τα έξοδα και τη φοβερή τριάδα των Νίκου Μαυρομμάτη – Μάκη Μίτα – Μπάμπη Χαλκιαδάκη στα ταξιδέψει στο Μπακού για το παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Έχοντας σημειώσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής σκοποβολής με το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο του Λονάτο και μάλιστα επί μια υπερδύναμης (ΗΠΑ), ήταν αδιανόητο να μην αγωνιστεί η τριάδα του σκιτ και στο Μπακού επειδή δεν υπήρχε χρηματοδότηση.
Τελικά το πρόβλημα εύρεσης οικονομικής στήριξης λύθηκε και πλέον οι Έλληνες πρωταθλητές θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν και να διεκδικήσουν ακόμα μια διάκριση για την ελληνική σκοποβολή

Μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής, ο Μίτας δήλωσε στο Sportsfeed ότι: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και ναι θα πάμε στο Αζερμπαϊτζάν και εγώ προσωπικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Όσον αφορά την παρουσία μας στην διοργάνωση, προσπαθώ να μην δημιουργώ προσδοκίες. Προσπαθώ να κάνω την καλύτερη προετοιμασία που μπορώ και να τα δώσω όλα στον κάθε αγώνα που βρίσκομαι. Γνωρίζω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση φάνηκε και στην Ιταλία με ένα πολύ μεγάλο σκορ στο ατομικό 122/125 και το ίδιο θα κάνω και εκεί θα δώσω την ψυχή μου και θα πάνε όλα καλά». Σύμφωνα με τον Μαυρομμάτη, θα συμμετάσχουν τόσο στο ατομικό αγώνισμα όσο και στο ομαδικό και στο ομαδικό mixed, με κύριους στόχους να είναι φυσικά η πρόκριση στο τελικό και η κατάκτηση ενός μεταλλίου.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts