ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βρετανία: Μια ακόμη χρεοκοπία γνωστού ταξιδιωτικού πρακτορείου με πρόγραμμα στην Ελλάδα και την Κύπρο

Μετά από 21 χρόνια λειτουργίας στη Βρετανία, το γνωστό πρακτορείο Go Travel, ανακοίνωσε την διακοπή της λειτουργίας του στο Κεντ και στο νότιο Λονδίνο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το μέλος του Advantage Travel Partnership, είχε καταστήματα στο Chislehurst, το Locksbottom, το Petts Wood και το Blackheath και είχε προγράμματα για Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία και Κροατία.

Σε ανακοίνωσή στον ιστότοπο της οικογενειακής εταιρίας, αναφέρονται τα εξήσ:

“Δεν υπάρχει διέξοδος!!! Μετά από 21 χρόνια της μεγάλης οικογενειακής μας επιχείρησης, η Go Travel σταμάτησε να λειτουργεί, λόγω του Covid-19.
Λυπούμαστε πολύ που σας ενημερώνουμε ότι η Go Travel Ltd έχει σταματήσει να λειτουργεί από τις 9 Οκτωβρίου 2020.

Από την αρχή του “κλειδώματος” τον Μάρτιο, έχουμε δοκιμάσει όλα τα δυνατά μέσα για να διατηρήσουμε τη λειτουργία της επιχείρησής μας και όλο το προσωπικό μας στην εργασία του, σε αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο.

Το προσωπικό μας ήταν καταπληκτικό, δουλεύοντας από το σπίτι, συμφωνώντας να μειώσει τις ώρες εργασίας του.

Βρετανία

Δυστυχώς, αφού εξαντλήσαμε όλες τις λύσεις για να επιβιώσουμε, η οικογένειά μας έπρεπε να πάρει αυτή την δύσκολη και με πόνο καρδιάς, απόφαση, να σταματήσει την λειτουργία της.

Είναι μια πολύ λυπηρή μέρα, καθώς ξέρουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι. Πολλοί άλλοι βρίσκονται στην ίδια θέση με εμάς, και κανείς δεν ξέρει για πόσο διάστημα ο κορονοϊός θα συνεχίσει να “απειλεί” την τουριστική βιομηχανία.

Είμαστε πολύ τυχεροί και ευγνώμονες που είχαμε τόσο πιστή πελατειακή βάση και φανταστικό προσωπικό για τόσα χρόνια.

Οι πελάτες θα πρέπει να επισκεφθούν τον ιστότοπο της ABTA στη διεύθυνση www.abta.com/gotravel όπου μπορούν να βρουν πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια και πώς να υποβάλουν αίτημα για αποζημίωση

Σε δήλωσή της η ABTA ανέφερε ότι η Go Travel λειτούργησε με τα ακόλουθα εμπορικά ονόματα: Go Travel, Go Active Travel, Cultural Breaks, Lates and Coach Holidays. Τα περισσότερα πακέτα διακοπών που πωλήθηκαν από την Go Travel Ltd, ήταν για λογαριασμό tour operators, αλλά πουλήθηκε και ένας μικρός αριθμός πακέτων, χωρίς πτήσεις, που προστατεύονται από ATOL.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν συνεχώς ταξιδιωτικά πρακτορεία σε Γερμανία και Βρετανία που χρεωκοπούν. Μόλις πριν από 5 ημέρες, το Thornton’s Travel στο Μπρίστολ, με μια λιτή ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την διακοπή λειτουργίας του, μετά από 80 χρόνια παρουσίας στην ταξιδιωτική αγορά.

ksd Βρετανία
adv

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts