ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Γερμανός βασάνιζε την σύζυγό του για 12 χρόνια – Τη βρήκαν γυμνή, με ξυρισμένο κεφάλι και κατάγματα

Ο ύποπτος, που είναι 55 ετών και έχει τη γερμανική υπηκοότητα, συνελήφθη στις 4 τα ξημερώματα, τοπική ώρα και τέθηκε υπό κράτηση. Η σύζυγός του βρέθηκε σε ένα δωμάτιο με κάγκελα στα παράθυρα. Ήταν γυμνή, με ξυρισμένο το κεφάλι, υποσιτισμένη και έφερε εμφανή κατάγματα. Μέσα στο διαμέρισμα υπήρχε και ένας «πάγκος βασανιστηρίων».

Το Φορμπάκ είναι μια πόλη πάνω στα σύνορα της Γαλλίας με τη Γερμανία.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός RMC μετέδωσε ότι η γυναίκα είχε κατάγματα στα πόδια και τα δάχτυλα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία. Μια πηγή της αστυνομίας είπε ότι, με βάση τις πρώτες ενδείξεις, είναι προφανές ότι υποβλήθηκε σε βασανιστήρια.

«Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε περί τίνος πρόκειται. Είναι σε εξέλιξη πολλές έρευνες, προτιμώ να είμαι επιφυλακτικός», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια άλλη αστυνομική πηγή, της δικαστικής αστυνομίας του Μετς που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Γαλλία: Ο Γερμανός κρατούσε «ημερολόγιο» με τις φρικτές πράξεις του

Άλλη πηγή είπε ότι η γυναίκα κατάφερε να επικοινωνήσει με τη γερμανική αστυνομία του Βισμπάντεν, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τις γαλλικές αρχές που επενέβησαν σήμερα τα ξημερώματα. Η τοπική εφημερίδα Le Republicain Lorrain γράφει ότι τηλεφώνησε αργά το απόγευμα της Κυριακής «από το διαμέρισμα όπου την κρατούσε ο σύντροφός της, μέσα σε αποκρουστικές συνθήκες».

Οι γαλλικές αρχές διενεργούν προκαταρκτική έρευνα για τις κατηγορίες του παράνομου περιορισμού ατόμου, του βιασμού με επιβαρυντικές συνθήκες και βασανιστηρίων και βαρβαρότητας, σύμφωνα με το ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι BFMTV.

Στο διαμέρισμα βρέθηκε επίσης ένα σημειωματάριο στο οποίο ο άνδρας κατέγραφε τις πράξεις του και τις ώρες που τάιζε το θύμα του, σύμφωνα με τον RMC.

 

The post Γαλλία: Γερμανός βασάνιζε την σύζυγό του για 12 χρόνια – Τη βρήκαν γυμνή, με ξυρισμένο κεφάλι και κατάγματα first appeared on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS

Related Posts