ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης: Αληθινή φίλη της Ελλάδας η οικογένεια Ολαγιάν

«Το 1976 ο όμιλος Ολαγιάν από την Σαουδική Αραβία επέλεξε την Ελλάδα ως Ευρωπαϊκή του έδρα και έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να επενδύουν εδώ» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης

«Το 1976 ο όμιλος Ολαγιάν από την Σαουδική Αραβία επέλεξε την Ελλάδα ως Ευρωπαϊκή του έδρα και έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να επενδύουν εδώ», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σε χθεσινή εκδήλωση που παραβρέθηκε για τα 75 χρόνια ιστορίας του ομίλου.

Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός: «Στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιώς μας κάλεσαν χθες από τον Όμιλο Ολαγιάν για να συνεορτάσουμε τα 75 χρόνια της ιστορίας τους. Το 1976 ο σπουδαίος αυτός Όμιλος από την Σαουδική Αραβία επέλεξε την Ελλάδα ως Ευρωπαϊκή τους έδρα και έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να επενδύουν εδώ. Ευχαριστώ προσωπικά την οικογένεια αυτή και κυρίως την κα Λούμπνα Ολαγιάν για τα υπέροχα λόγια που είπε χθες για την Πατρίδα μας αλλά και την Κυβέρνηση και την συνεργασία μας. Αληθινοί φίλοι της Χώρας μας μένουν εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Διαβάστε ακόμη

Πρόβλεψη για έσοδα 20 δισ. ευρώ από τον τουρισμό το 2022

O γάμος της Κέας, οι γαμπροί της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ο λοχαγός του Σαράντη και οι greek business του Άμπου Ντάμπι 

Εφορία – Κατασχέσεις: Πότε επιστρέφονται χρήματα που έχουν δεσμευτεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts