ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιακαρίνο – Το δεξί χέρι του Μασκ εξηγεί: Γιατί κάναμε “X” το Twitter

Η διευθύνουσα σύμβουλος της X (πρώην Twitter) Λίντα Γιακαρίνο, αποκάλυψε μιλώντας στο CNBC τον λόγο πίσω από την απόφαση της εταιρείας να απαλλαγεί από το εμπορικό σήμα του Twitter. Όπως είπε η νέα ονομασία «αντικατοπτρίζει το όραμα του ιδιοκτήτη Ελον Μασκ για την εφαρμογή.»

«Ο Έλον μιλάει για το X, την εφαρμογή Everything (για τα πάντα), εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε το δεξί χέρι του ισχυρού άνδρα της Tesla, της Space X και πλέον της Χ. «Ακόμα και όταν ανακοινώσαμε ότι έμπαινα στην εταιρεία, έμπαινα στην εταιρεία για να συνεργαστώ με τον Eλον για να μετατρέψουμε το Twitter σε X, την εφαρμογή για τα πάντα».

Η Γιακαρίνο ξεκίνησε τη δουλειά του τον Ιούνιο, δήλωσε ότι ο Μασκ προετοίμαζε αυτή την κίνηση από τότε που αγόρασε το Twitter στα τέλη του περασμένου έτους.

«Σκεφτείτε τι έχει συμβεί μετά την εξαγορά», είπε. «Εμπειρίες και εξέλιξη σε βίντεο και άρθρα μεγάλης διάρκειας, εγγραφή στους αγαπημένους σας δημιουργούς, οι οποίοι τώρα κερδίζουν πραγματικά τα προς το ζην από την πλατφόρμα. Βλέπετε βίντεο και σύντομα θα μπορείτε να κάνετε κλήσεις μέσω video chat χωρίς να χρειάζεται να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας σε κανέναν στην πλατφόρμα».

Ο Γιακαρίνο υπογράμμισε επίσης τα σχέδια της εταιρείας να επιτρέψει πληρωμές μεταξύ χρηστών και φίλων , καθώς και δημιουργών.

«Το rebrand αντιπροσώπευε πραγματικά μια απελευθέρωση από το Twitter», δήλωσε. «Μια απελευθέρωση που μας επέτρεψε να εξελιχθούμε πέρα από μια κληρονομημένη νοοτροπία και σκέψη. Και να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο ο καθένας ακούει και παρακολουθεί σε όλο τον κόσμο. Θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουμε, τον τρόπο με τον οποίο συναλλασσόμαστε, όλα σε μια πλατφόρμα».

Επιπλέον, η Γιακαρίνο υποστήριξε ότι έχει «αυτονομία» κινήσεων, προσθέτοντας ότι οι διαφημιστές θα πρέπει να νιώσουν άνετοι και να επιστρέψουν στην πλατφόρμα.

Διαβάστε ακόμη

«Τέρμα γκάζι» για ρεκόρ πωλήσεων η αγορά αυτοκινήτου (πίνακας)

Τουρκία: Γιατί ξεπουλάει ο χρυσός και όχι η λίρα (tweet + vid)

WSJ: Τέλος στα φθηνά ασιατικά προϊόντα – Το παγκόσμιο μοντέλο παραγωγής αλλάζει (tweet)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts