ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γιατί η Samsung δεν παρουσίασε τον Samsung Exynos 2200;

Samsung, Γιατί η Samsung δεν παρουσίασε τον Samsung Exynos 2200;

Samsung, Γιατί η Samsung δεν παρουσίασε τον Samsung Exynos 2200;

Ένα μεγάλο ερώτημα πλανάται γύρω από το γιατί η Samsung αποφάσισε να μην προχωρήσει στην παρουσίαση του Exynos 2200. H παρουσίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Ιανουαρίου, χωρίς, όμως να πραγματοποιηθεί.

Οι μεγάλες εταιρείες δεν μας συνηθίζουν σε αλλαγή σχεδίων, χωρίς προειδοποίηση, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό, όπως είναι η αποκάλυψη των τεχνικών λεπτομερειών ενός SoC. Ο Samsung Exynos 2200 αναμένεται να είναι η high end πρόταση της εταιρείας για τις υπολογιστικές ανάγκες των μοντέρνων smartphones.

Ένα από τα στοιχεία που κεντρίζουν ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον για τον Samsung Exynos 2200 είναι ότι θα είναι ο πρώτος επεξεργαστής της εταιρείας που θα έρχεται με AMD GPU. Μέχρι σήμερα ήταν δεδομένο ότι o συγκεκριμένος επεξεργαστής θα έβρισκε τη θέση του στο εσωτερικό του Samsung Galaxy S22, παρόλο που το event της παρουσίασης είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 8 Φεβρουαρίου.

Η Samsung δεν έχει δώσει κάποια εξήγηση, μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές για τους λόγους που την έκαναν να ακυρώσει την παρουσίαση, αλλά έσπευσε να σβήσει όλο το υλικό που έκανε promo για την παρουσίαση από τα κοινωνικά της δίκτυα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts