ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για την υπέρβαση και την πρόκριση στον τελικό ο ΝΟΒ

Για την υπέρβαση θα παίξει η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του ΝΟ Βουλιαγμένης με την ουγγρική Όρβοσι, αύριο 10/4 στον επαναληπτικό ημιτελικό του Euro Cup στον Λαιμό.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Η ομάδα του Χρβόγιε Κολιάνιν υποδέχεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού το Όρβοσι, στον επαναληπτικό ημιτελικό της διασυλλογικής διοργάνωσης, και έχει στόχο την υπέρβαση και ένα αποτέλεσμα που φαίνεται δύσκολη υπόθεση. Στον πρώτο ημιτελικό αγώνα, ο ΝΟΒ ηττήθηκε από το ανώτερο Όρβοσι με 10-7 και τώρα, για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση, θα χρειαστεί όχι μόνο να κερδίσει αλλά να το κάνει με διαφορά τερμάτων. Ο πρώτος στόχος είναι να πάρει μία νίκη με 4 γκολ διαφορά (για παράδειγμα 10-6) αλλιώς και η ισοφάριση είναι ένα καλό σενάριο, για να πάει ο αγώνας στα πένταλτι.
Ακόμη κι αν ο ΝΟ Βουλιαγμένης δεν καταφέρει να προκριθεί στον τελικό, αξίζει να σημειωθεί πως η πορεία του στην Ευρώπη φέτος κρίνεται εξαιρετική.

Παράλληλα, επαναληπτικό αγώνα θα παίξουν και οι Σζολνόκι με τον Ερυθρό Αστέρα, με την ουγγρική ομάδα να προηγείται με οχτώ τέρματα (12-20 πρώτο ματς).

Πρόγραμμα επαναληπτικών ημιτελικών

  • 18:00, Λαιμός – ΝΟ Βουλιαγμένης – Όρβοσι
  • 18:00, Σζολνόκ, Σζολνόκι – Ερυθρός Αστέρας

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts