LIFESTYLE ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιορτάζει; Χαρίστε του μια εμπειρία Οδήγησης αυθεντικής Ferrari από 68€!

Γιορτάζει; Έχει γενέθλια; Παντρεύονται οι αγαπημένοι σας φίλοι; Έχετε την επέτειό σας; Θέλετε να ευχαριστήσετε έναν συνεργάτη για τη βοήθειά του ή τον υπάλληλο για τις επιδόσεις του, τον γιατρό ή τον δικηγόρο που παρείχαν άριστες υπηρεσίες; Θέλετε να συνοδεύσετε προϊόντα, υπηρεσίες ή διαγωνισμούς σας με πρωτότυπα δώρα που θα τους προσδώσουν πλεονέκτημα; Αν ναι, τότε μπείτε στο Νο1 e-shop δώρων εμπειρίας στην Ελλάδα από το 2005, baladeur.gr και επιλέξτε από 1.500 και πλέον έτοιμες προτάσεις ΔΩΡΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ πανελλαδικά!  

Τα δώρα εμπειρίας άλλαξαν την έννοια του δώρου στην Ελλάδα και πωλούνται on-line από το e-shop baladeur.gr ή και στο φυσικό κατάστημα Baladeur στη Γλυφάδα με τη μορφή gift vouchers (σαν ανοικτά “εισιτήρια”), εννεάμηνης καθαρής διάρκειας ισχύος (περίοδοι lockdowns αναπληρώνονται), με εγγύηση τιμής, σε συσκευασία δώρου, μαζί με ευχετήρια κάρτα, δικαίωμα αλλαγής, οδηγίες χρήσης και δικαίωμα δωρεάν παράτασης ισχύος σε περιπτώσεις lockdowns! 

Ο αποδέκτης του δώρου έχει περιθώριο 9 μήνες για να το απολαύσει όποτε θέλει, αλλά μπορεί και να το αλλάξει με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία on-line! Σε περίπτωση αλλαγής, το νέο δώρο που θα επιλέξετε, έρχεται αυθημερόν στο e-mail σας!

Παραδείγματα δώρων εμπειρίας: skydiving, οδήγηση Ferrari, συγκυβέρνηση αεροπλάνων, ρομαντικά δείπνα, πρωτότυπα weekends, εκπλήξεις, αποδράσεις, ιππασία, rafting, Ξιφασκία, παραπέντε, spa και εκατοντάδες άλλα πακέτα δραστηριοτήτων σε τιμές που ξεκινούν από 10€.

Επιλέξτε το θέμα που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και ταξιδέψτε σε ένα φανταστικό κόσμο γρίφων και μυστηρίου, προσπαθώντας να δραπετεύσετε μέσω εικονικής πραγματικότητας πριν να είναι αργά! Μια συναρπαστική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας για όσους λατρεύουν τη δράση και το μυστήριο!

Εμπειρίες οδήγησης Ferrari!  Από 68€

Δώρα εμπειρίας, οδήγηση Ferrari

Δώρα εμπειρίας, οδήγηση Ferrari

Ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο, στη διάθεσή σας! Ένα αντικείμενο λατρείας αλλά και σύμβολο κοινωνικού στάτους, δικό σας για μια βόλτα σε πραγματικές συνθήκες – με την ασφάλεια και την ποιότητα των κορυφαίων!

Εμπειρίες πτήσεων στο πιλοτήριο!  Από 49€

Δώρα εμπειρίας, πτήση με αεροπλάνο

Δώρα εμπειρίας, πτήση με αεροπλάνο

Επιλέξτε 1 από τους 24.000 ρεαλιστικούς προορισμούς για να ταξιδέψετε οι δυο σας, με το προσωπικό σας Airbus simulator ή στο πιλοτήριο εκπαιδευτικού αεροπλάνου! Κάντε δώρο μια πτήση με αεροπλάνο, ως μάθημα πιλότου, ή ως πτήση εθισμού, ή ως απόδραση από την καθημερινότητα και ως μοναδική εμπειρία ζωής!

Virtual Reality Escape Room Experience! 20€/άτομο

Δώρα εμπειρίας, virtual reality

Δώρα εμπειρίας, virtual reality

Επιλέξτε το θέμα που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και ταξιδέψτε σε ένα φανταστικό κόσμο γρίφων και μυστηρίου, προσπαθώντας να δραπετεύσετε μέσω εικονικής πραγματικότητας πριν να είναι αργά! Μια συναρπαστική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας για όσους λατρεύουν τη δράση και το μυστήριο!

Εμπειρίες ιππασίας!  Από 10€

Δώρα εμπειρίας ιππασία

Δώρα εμπειρίας, ιππασία

Πρωτότυπα δώρα για δραστηριότητες και αθλήματα σχετικά με τα άλογα και την ιππασία. Στη διάθεσή σας με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου, από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, δικαίωμα αλλαγής και δικαίωμα παράτασης ισχύος!

Μουσείο Αυτοκινήτου & Οδήγηση Formula 1!   Από 10€

Δώρα εμπειρίας – γενεθλίων Μουσείο Αυτοκινήτου

Δώρα εμπειρίας, γενεθλίων Μουσείο Αυτοκινήτου

Είσοδος στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου και βόλτα σε προσομοιωτή F1. Στους τρεις ορόφους του Μουσείου, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν 112 αριστουργήματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης καθώς και να περιηγηθούν στη μαγευτική ιστορία του τροχού από το 300 π.Χ. έως τις μέρες μας.

Δώρα Πτήσεων Παραπέντε, από 70€

Δώρα εμπειρίας, γενεθλίων πτήσεις παραπέντε

Δώρα εμπειρίας, γενεθλίων πτήσεις παραπέντε

Διθέσιες πτήσεις παραπέντε και πρωτότυπα δώρα για δραστηριότητες και αθλήματα σχετικά με αλεξίπτωτα πλαγιάς – παραπέντε, στη διάθεσή σας άμεσα, με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου, από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, δικαίωμα αλλαγής και δικαίωμα παράτασης ισχύος!

Εμπειρίες Spa & Χαλάρωσης!  Από 10€

Δώρα εμπειρίας, Spa

Δώρα εμπειρίας, Spa

60΄ Αromatherapy Μassage σε όλο το σώμα για 2 άτομα, με αιθέρια φυτικά έλαια. Η απόλυτη χαλάρωση για τους λάτρεις του μασάζ! Οι χαλαρωτικές δεξιοτεχνικές μαλάξεις θα ξεκουράσουν το σώμα σας και θα απομακρύνουν την ένταση και το stress. Νιώστε ευεξία, αναζωογονηθείτε και βελτιώστε τη διάθεσή σας. Το χαλαρωτικό μασάζ επιδρά θετικά στις σωματικές λειτουργίες προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αίσθημα ξεκούρασης, ενώ το μίγμα των αιθέριων ελαίων ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα σας! 

Weekends & Αποδράσεις!  Από: 20€ 

Δώρα εμπειρίας, weekends και αποδράσεις

Δώρα εμπειρίας, weekends και αποδράσεις

Πρωτότυπες αποδράσεις από λίγες ώρες έως και μονοήμερα, διήμερα, weekends, τριήμερα, τετραήμερα και πολυήμερα, για αναζωογόνηση, χαλάρωση, ευεξία και απόδραση από την καθημερινότητα, στη διάθεσή σας άμεσα με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου ή και με e-mail!

Scuba Diving!  Από 35€

Δώρα εμπειρίας Scuba Diving

Δώρα εμπειρίας Scuba Diving

3ωρο μάθημα γνωριμίας με τις καταδύσεις για 2 άτομα που εντάσσονται σε γκρουπ αρχάριων, με ενθύμιο υποβρύχιες φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή. Μάθετε τις βασικές και απαραίτητες γνώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, βάλτε την καταδυτική στολή που θα σας δώσουμε και ταξιδέψτε μαζί μας στη μαγεία του βυθού, ξεκινώντας από τα 4-6 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Στο τέλος θα πάρετε αναμνηστικές υποβρύχιες φωτογραφίες σας. Η εμπειρία εκλαμβάνεται ως πρώτο μάθημα καταδύσεων και αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε και με περισσότερα μαθήματα καταδύσεων. 

ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ON-LINE!

  • Αγοράστε δώρα εμπειρίας οn-line από το baladeur.gr ή επί τόπου στο φυσικό κατάστημα στη Γλυφάδα ή και τηλεφωνικώς, επιλέγοντας από εκατοντάδες έτοιμες ιδέες. Μπορείτε να εξοφλήσετε με ή χωρίς πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή στο courier ή με κατάθεση σε τράπεζα ή μετρητοίς στο φυσικό κατάστημα Baladeur στη Γλυφάδα. Παραλάβετέ τα αυθημερόν με e-voucher (αν δεν θέλετε συσκευασία) ή άμεσα από το κατάστημα Baladeur της Γλυφάδας ή με courier και παράδοση την επόμενη ημέρα πανελλαδικά.
  • Οι οδηγίες που συνοδεύουν κάθε δώρο εμπειρίας σας ενημερώνουν ότι έχετε περιθώριο 9 μηνών για να κλείσετε ραντεβού και να απολαύσετε την εμπειρία σας ή να την αλλάξετε on-line με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία σας αρέσει περισσότερο, από το e-shop baladeur.gr. Οι περίοδοι του lockdown αναπληρώνονται με αντίστοιχη παράταση ισχύος των vouchers!
  • Leader στα δώρα εμπειρίας από το 2005! Το baladeur.gr αποτελεί τον Leader και τον μοναδικό σε μακρόχρονη γνώση εκπρόσωπο του απαιτητικού αυτού χώρου των εμπειριών ζωής ως το κατάστημα που δημιούργησε την έννοια “άυλο δώρο” – “δώρο εμπειρίας” για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα, από το 2005!

Φυσικό κατάστημα Baladeur Ltd: Δημητρίου Γούναρη 19, Άνω Γλυφάδα

Ηλεκτρονικό κατάστημα: baladeur.gr

NEWSBEAST Source

Related Posts