ΓΕΝΙΚΕΣ

Γιώργος Αναγνωστάκος: Ο Έλληνας πυροσβέστης ξεσπαθώνει για τις φωτιές στη Χαβάη

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο από τα social media του πυροσβέστη Γιώργου Αναγνωστάκου ο οποίος σχολίασε την κατάσταση με τις ανεξέλεγκτες φωτιές και τους δεκάδες νεκρούς στη Χαβάη.

Στο βίντεο που αναπαράγεται στην πλατφόρμα «Χ», ο Γιώργος Αναγνωστάκος αναφέρεται και στην κατάσταση που αντιμετώπισε η Ελλάδα πρόσφατα από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου, επισημαίνοντας πως «ο κόσμος αντιμετωπίζει το φαινόμενο εντελώς διαφορετικά. Σαν καταστροφή, όλοι μαζί. Δεν κάθεται αραχτός και λέει στο σπίτι ”62%”. ”Φταίει η κλιματική αλλαγή”. ”Οι πυροσβέστες έχουν εντολή μη κατάσβεσης”. ”Τζος Γκριν… γαργαλιέσαι”. ”Θα βάλουν ανεμογεννήτριες”. ”Δεν δούλεψε το 112”. Βέβαια, δεν τα λένε εκεί αυτά για έναν και μόνο λόγο. Δεν είναι Έλληνες».

Χαρακτηριστικά σχολιάζει:

«Οι παλιοί θα θυμάστε το Χαβάη 5-0. Τώρα παίζεται το Χαβάη ”Ώρα μηδέν”. 36 νεκροί ως τώρα (ο αριθμός αυτός έχει ανέβει από τη στιγμή που έγινε το βίντεο), πυρκαγιές ανεξέλεγκτες. Αποκοπή του νησιού στα δύο. Οι επικοινωνίες νεκρές. Η υδροδότηση σε μεγάλο μέρος μηδέν. Εκκένωση-διάσωση 11.000 κόσμου μέχρι τώρα. Τραυματίες πολλοί, κάποιοι σε κρίσιμη κατάσταση. 14 άνθρωποι διασώθηκαν μέσα στα ανοιχτά στη θάλασσα γιατί βούτηξαν απλά για να σωθούν. Είναι σίγουροι στα σωστικά συνεργεία πως θα βρεθούν- στον καθαρισμό των ερειπίων- πάρα πολλοί άλλοι νεκροί. Τα εναέρια δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. Κυβερνήτης της Χαβάης είναι ο Τζος Γκριν ο οποίος εκλέχθηκε το 2022 με 62% και εκεί ο κόσμος αντιτωμεπίζει το φαινόμενο εντελώς διαφορετικά. Σαν καταστροφή, όλοι μαζί. Δεν κάθεται αραχτός και λέει στο σπίτι ”62%”. ”Φταίει η κλιματική αλλαγή”. ”Οι πυροσβέστες έχουν εντολή μη κατάσβεσης”. ”Τζος Γκριν… γαργαλιέσαι”. ”Θα βάλουν ανεμογεννήτριες”. ”Δεν δούλεψε το 112”. Βέβαια, δεν τα λένε εκεί αυτά για έναν και μόνο λόγο. Δεν είναι Έλληνες».

Ποιος είναι ο πυροσβέστης Γιώργος Αναγνωστάκος

Ο Γιώργος Αναγνωστάκος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς εκπαιδευτές στη χώρα μας και ειδικεύεται στον τομέα αυτοάμυνας. Είναι επίσης, δάσκαλος Γουινγκ Τσουν στην Ιερισσό και παράλληλα, εργάζεται ως πυροσβέστης κατέχοντας το αξίωμα του αξιωματικού.

Το όνομά του στα social media είναι «Sifu George Anagnostakos» και είναι πολύ γνωστός στο TikTok που σήμερα αριθμεί πάω από 500.000 χιλιάδες ακόλουθους, αποδίδοντας την αποδοχή που έχει το προφιλ του στο TikTok στην αγάπη του για τις πολεμικές τέχνες όσο και τον ανθρωποκεντρισμό στοχεύοντας να βοηθήσει τους ανθρώπους να εξελιχθούν.

Μέσα από τις αναρτήσεις του στα social, επικοινωνεί επίσης, εκτενώς τη φιλοσοφία του συστήματος S.P.ART.AN, το οποίο αποτελεί καινοτομία στις πολεμικές τέχνες βασιζόμενο στην ψυχολογία, τον ρεαλισμό και τη λογική.

Όπως έχει πει σε συνέντευξή του, τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό έγιναν στην ηλικία των 14 ετών, μέσω του ποδοσφαίρου. Μετά από εκεί πέρασε στην κατηγορία ανδρών παίζοντας τέσσερα χρόνια στην Δ’ Εθνική Κατηγορία με την ίδια ομάδα. Παράλληλα όμως στα 15 του χρόνια άρχισε και τις πολεμικές τέχνες με το μαχητικό άθλημα του TKD (taw kwon do) και αργότερα συνέχισε με Okinawa Karate.

ΣΒΗΝΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΠ ΤΑ 14! | Konilo Talks @S.P.A.R.T.AN.

The post Γιώργος Αναγνωστάκος: Ο Έλληνας πυροσβέστης ξεσπαθώνει για τις φωτιές στη Χαβάη first appeared on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS

Related Posts