ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γύρος Ελλάδας: Ο Μοσκέτι το 2ο ετάπ, παραμένει 1ος στη γενική ο Γκέιτ

Ο Ιταλός Ματέο Μοσκέτι, της ομάδας Trek-Segafredo, ήταν ο νικητής στο 2ο ετάπ του ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, το οποίο ξεκίνησε από το ΟΑΚΑ και τερμάτισε πριν λίγο στην Ιτέα της Φωκίδας μετά από μία διαδρομή 165 χιλιομέτρων.

Δεύτερος τερμάτισε ο συμπατριώτης του, Αντρέα Περόν, της Team Novo Nordisk και τρίτος ο -επίσης Ιταλός- Φίλιπο Ταλιάνι, της Drone Hopper Androni Giocattoli Team. Στη γενική κατάταξη του Γύρου, μετά την ολοκλήρωση και του 2ου ετάπ, συνεχίζει να προηγείται ο Νεοζηλανδός Ααρον Γκέιτ της Bolton Equities Blackspoke.
Οι ποδηλάτες που ξεκίνησαν από το ΟΑΚΑ το πρωί πριν τερματίσουν στην Ιτέα πέρασαν από Θήβα, Αλίαρτο όπου είχε σπριντ ευθείας, Λιβαδειά, Δίστομο και Δεσφίνα που είχε σπριντ ανάβασης.
Αύριο Παρασκευή 29 Απριλίου θα διεξαχθεί το 3ο ετάπ, Δελφοί-Λαμία-Καρδίτσα 170, 7χλμ. Οι αγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν από το μουσείο Δελφών και οι περιοχές που θα περάσουν από τη Στερεά Ελλάδα πριν τερματίσουν στην Καρδίτσα είναι το Χρισσό, ο Ελαιώνας, η Άμφισσα, οι Βωξίτες (σπριντ ανάβασης), η Γραβιά, ο Μπράλος, η Λαμία (σπριντ ευθείας), το Λιανοκλάδι (σπριντ ευθείας) και το Τρίλοφο (σπριντ ανάβασης).

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts