ΓΕΝΙΚΕΣ

Γ. Οικονόμου: Στο πολιτικό μας σύμπαν, δύο πράγματα είναι άπειρα: η εμπάθεια και η διαστρέβλωση γεγονότων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στην επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Γιάννης Οικονόμου.

Ολόκληρη η απάντηση: 

«Στο πολιτικό μας σύμπαν δυο πράγματα είναι άπειρα: η εμπάθεια και η συνεχής διαστρέβλωση λόγων και γεγονότων, στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ανέφερα το θεσμικά αυτονόητο: ότι ο Πρωθυπουργός δεν εμπλέκεται στο έργο της ΕΥΠ, πόσω μάλλον στο ζήτημα των νόμιμων επισυνδέσεων. Ο Πρωθυπουργός ενημερώνεται από την ΕΥΠ μόνο εάν υπάρξουν ευρήματα, για τα οποία η Υπηρεσία κρίνει ότι πρέπει να τον ενημερώσει. Και εν πάσει περιπτώσει, αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοιχεία για αυτά που ισχυρίζεται και υπονοεί, για τα οποία η Κυβέρνηση δεν διαθέτει καμία πληροφορία, ας τα φέρει στη Δικαιοσύνη και το προσκήνιο.

Όσο για την παρουσία του Πρωθυπουργού στην Βουλή, ας μην ανησυχούν. Πολύ σύντομα θα απαντήσει και πάλι , συνολικά και θεσμικά- για τα ζητήματα αυτά στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Εάν ο κ. Τσίπρας ανυπομονεί και νιώθει τόσο έτοιμος, ας καταθέσει πρόταση μομφής, όπως άλλωστε είχε κάνει με αφορμή μια χιονόπτωση».

The post Γ. Οικονόμου: Στο πολιτικό μας σύμπαν, δύο πράγματα είναι άπειρα: η εμπάθεια και η διαστρέβλωση γεγονότων από τον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS