ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Μειωμένα τέλη στους λογαριασμούς 85.000 νοικοκυριών λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια

Τα μέτρα προβλέπουν την μηδενική Χρέωση Δικτύου Διανομής τον Φεβρουάριο για όλους τους πελάτες ηλεκτρικής ενέργειας

Σε μέτρα ελάφρυνσης του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος για τους 85.000 δικαιούχους που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών θα προχωρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ. Είχε προηγηθεί το πρωί της Πέμπτης, η παραίνεση και του ίδιου του Πρωθυπουργού ως ένα είδος αναγνώρισης και συγνώμης απέναντι στα νοικοκυριά που έμειναν για 2 και 3 μέρες χωρίς ρεύμα κάτω από αντίξοες συνθήκες και πολικές θερμοκρασίες.

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον Διαχειριστή, τα μέτρα προβλέπουν την μηδενική Χρέωση Δικτύου Διανομής τον Φεβρουάριο για όλους τους πελάτες ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως ανακοινώθηκε, η Χρέωση Δικτύου Διανομής θα αφαιρεθεί από όλους τους λογαριασμούς πελατών που επλήγησαν, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα αφαιρέσει το ποσό που αναλογεί στη χρέωση αυτή από τους λογαριασμούς των συγκεκριμένων πελατών και θα το αποστείλει στους προμηθευτές. Η παραπάνω μείωση θα ενταχθεί στους λογαριασμούς που θα λάβουν οι καταναλωτές στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης του κάθε προμηθευτή.

Διαβάστε ακόμη:

Καραμανλής: Ξεκινούν οι πρόδρομες εργασίες για τη γραμμή 4 του μετρό

Επιστρεπτέα προκαταβολή 6: «Στο κόλπο» και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις χωρίς τζίρο

Η «ναυμαχία» της Αδριατικής και τα… απόνερα της Κρήτης

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts