ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Προκήρυξη για 393 προσλήψεις – Πού υπάρχουν θέσεις εργασίας και οι ειδικότητες

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και θα λήξει την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 14.00

Ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά σε προσλήψεις 393 ατόμων, στο πλαίσιο της εταιρικής του αναδιοργάνωσης, που προβλέπει την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων το προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Διαχειριστής ανακοίνωσε την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριακοσίων ενενήντα τριών (393) συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις  υπηρεσιακές μονάδες της εταιρείας, σε όλη τη χώρα.

Ειδικότερα, στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται 68 θέσεις, στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 47 θέσεις και στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 278.

Στόχος της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ είναι να ενισχύσει σημαντικά το ανθρώπινο κεφάλαιο προκειμένου να επιτευχθεί με ταχύτερους ρυθμούς ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας και η ψηφιακή μετάβαση, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την προκήρυξη πατώντας [εδώ]

Διαβάστε ακόμα:

Επίδομα ρεύματος έως €600: Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα – Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι

Άνοδος για το ρούβλι: Πώς το πρώτο «θύμα» του πολέμου στην Ουκρανία σώζει την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας

Δημόσιο: «Κόφτης» στα κονδύλια ενέργειας για τους σπάταλους φορείς – Τι θα γίνει με τον φωτισμό στους Δήμους

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts