ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΗ blue: Με αυτό το δίκτυο φορτίζεις παντού το αυτοκίνητό σου

Για όσους θέλουν να απολαύσουν από τώρα τις μοναδικές δυνατότητες ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου χωρίς το άγχος της φόρτισης η ΔΕΗ έχει τη λύση μέσω του δικτύου ηλεκτροκίνησης ΔΕΗ blue

Η ΔΕΗ blue προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ, σχεδιασμένες γύρω από τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, στοχεύοντας έτσι να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που μετακινούμαστε και να κάνει την ηλεκτροκίνηση προσιτή και προσβάσιμη σε όλους. Αποστολή της είναι η δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου δημοσίως προσβάσιμων φορτιστών στην Ελλάδα.

Αυτό βέβαια μόνο τυχαία δεν επιτυγχάνεται. Η ΔΕΗ blue επιστρατεύοντας τις απαραίτητες στρατηγικές συνεργασίες καταφέρνει να διευρύνει την παρουσία της γεωγραφικά, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την ηγετική της θέση, ως ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Σημειώστε εδώ πως συνολικά πάνω από 480 σημεία φόρτισης η ΔΕΗ blue διαθέτει το πιο εκτεταμένο γεωγραφικά δίκτυο δημοσίως προσβάσιμων σημείων φόρτισης συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους παρόχους και το σημαντικότερο, επενδύει σταδιακά και στην ενίσχυση του δικτύου ταχυφορτιστών που κρίνονται απαραίτητοι για την άμεση φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Οι δημοσίως προσβάσιμοι σταθμοί φόρτισης Η/Ο της ΔΕΗ blue βρίσκονται σε όλα τα σημεία που χρειάζεται και κινείται ο οδηγός. Σε εμπορικά καταστήματα, πρατήρια υγρών καυσίμων, αεροδρόμια, λιμάνια & άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Προκειμένου να μην ψάχνεις εναγωνίως την τοποθεσία τους, με την εφαρμογή ΔΕΗ Blue στο κινητό σου, εντοπίζεις τον κοντινότερο φορτιστή, ολοκληρώνεις τη συνεδρία φόρτισης και συνδέεσαι εύκολα και γρήγορα, λαμβάνοντας προσωποποιημένες υπηρεσίες.

Η ΔΕΗ blue διαθέτει ήδη φορτιστές σε όλη την Ελλάδα, στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στο Athens Metro Mall, στο ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης και πρόσφατα επέκτεινε την παρουσία της με νέα σημεία φόρτισης στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη στην Κρήτη, σε καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος σε Αθήνα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη & Κρήτη, σε πρατήρια της ΕΛΙΝ, σε κεντρικά σημεία των Αθηνών (Πειραιώς, Καλλιρρόης), όπως επίσης και στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Το δίκτυο της ΔΕΗ blue δεν σταματά βέβαια εδώ, αφού η επέκτασή του θεωρείται δεδομένη στο επόμενο χρονικό διάστημα που προγραμματίζεται να προστεθούν και επιπλέον σημεία φόρτισης, τα οποία θα κάνουν ακόμη ευκολότερη τη ζωή του χρήστη ενός ηλεκτρικού οχήματος. Στόχος της ΔΕΗ blue είναι να φτάσει τους 10.000 φορτιστές μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.

Ολοκληρωμένες λύσεις ιδιωτικής φόρτισης από τη ΔΕΗ blue

Μην ξεχνάμε βέβαια πως υπάρχει και η ιδιωτική φόρτιση, στην οποία η ΔΕΗ blue προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε οικιακούς πελάτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να φορτίσουν εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητό τους στο δικό τους χώρο.

Από 1/4/2022 η ΔΕΗ blue προσφέρει 3 τύπους φορτιστών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει την κατάλληλη λύση φόρτισης για το χώρο του και να επωφεληθεί από την προσφορά της ΔΕΗ blue στις υπηρεσίες εγκατάστασης. Αγοράζοντας φορτιστή και την εγκατάστασή του από τη ΔΕΗ blue o πελάτης κερδίζει 10% έκπτωση στις υπηρεσίες εγκατάστασης.

Οι τελευταίες σημειώστε πως περιλαμβάνουν τόσο τα υλικά όσο και όλες τις αναγκαίες εργασίες: επιθεώρηση, προσφορά, εγκατάσταση, έκδοση & υποβολή ΥΔΕ και λοιπών απαιτούμενων εγγράφων στο ΔΕΔΔΗΕ

Η ΔΕΗ blue σας λύνει επίσης τα χέρια και με την απευθείας σύνδεση οικιακού φορτιστή, τις δοκιμές, τη θέση σε λειτουργία, την εκπαίδευση στη χρήση και το κυριότερο, την εγγύηση της εγκατάστασης.

Η ΔΕΗ blue σας προσφέρει τα πάντα και φέρνει την ηλεκτροκίνηση στο κατώφλι σας. Απροβλημάτιστα, χωρίς άγχος, κόστος και χρονοβόρο προγραμματισμό.

Κλείνουμε με τον νέο αναλυτικό τιμοκατάλογο στον οποίο μπορείτε να βρείτε τα πάντα, καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο www.deiblue.com

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts