ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δεκαπέντε νέα δρομολόγια για Ελλάδα για το Καλοκαίρι του 2021 ανακοίνωσε η Lufthansa

Κέρκυρα, Χανιά, Μύκονος, Κως, Καβάλα, και Πρέβεζα στο πρόγραμμα της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας από την Φρανκφούρτη για το ερχόμενο καλοκαίρι. Διαθέσιμες και περισσότερες πτήσεις σε Ισπανία, Αίγυπτο, Κύπρο, Κροατία, Ιταλία, Τυνησία και Βουλγαρία

H Lufthansa συνεχίζει να επεκτείνει τις επιλογές πτήσεων και ταξιδιών για τους επιβάτες και ανακοινώνει 15 νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2021 από την Φρανκφούρτη. Με επίκεντρο του νέου προγράμματος την Ελλάδα, η εταιρεία θα προσφέρει πτήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς στη χώρα, όπως η Κέρκυρα, τα Χανιά, η Μύκονος, η Κως, η Καβάλα και η Πρέβεζα, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη χώρα.

lufthansa
Αεροσκάφος της Lufthansa

Επιπλέον, η εταιρεία θα  προσφέρει πτήσεις και σε άλλους γνωστούς προορισμούς διακοπών, όπως τα Χέρες ντε λα Φροντέρα, Γκραν Κανάρια και Τενερίφη στην Ισπανία, η Χουργκάδα στην Αίγυπτο, η Πάφος στην Κύπρο, η Ριγιέκα στην Κροατία, η Λαμέτζια Τέρμε στην Ιταλία , η Ντιέρμπα στην Τυνησία και η Βάρνα στην Βουλγαρία. Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση από τις 16 Σεπτεμβρίου στο lufthansa.com ή μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Για να εξυπηρετηθεί η αυξημένη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2021 αλλά και για να προσφέρει ακόμη πιο διευρυμένες επιλογές τόσο στους επιβάτες ταξιδιών αναψυχής, όσο και στους business ταξιδιώτες, η Lufthansa αναμένεται επίσης να αυξήσει την συχνότητα των δρομολογίων που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα για το φετινό καλοκαίρι.

ksd
adv

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που στο πλαίσιο της αυξημένης ζήτησης που είχαμε για ταξίδια αυτό το καλοκαίρι, μπορούμε, παρά τις δυσκολίες, να ανακοινώσουμε ένα ακόμη πιο αισιόδοξο και φιλόδοξο πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι του 2021. Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε ένα όσο το δυνατόν πιο διευρυμένο πρόγραμμα και θεωρώ ότι με αυτές τις νέες πτήσεις βρισκόμαστε ακόμη πιο κοντά στο πτητικό πρόγραμμα της προ-κορονοϊού εποχής. Ανυπομονούμε για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα καλωσορίσουμε ακόμη περισσότερους επιβάτες στα αεροσκάφη μας και θα τους δώσουμε την ευκαιρία να επισκεφτούν ακόμη περισσότερους προορισμούς με την εταιρεία μας στην Ελλάδα, αλλά και να τονώσουμε την τουριστική κίνηση σε δημοφιλείς προορισμούς που σίγουρα δοκιμάστηκαν λόγω της πανδημίας το φετινό καλοκαίρι», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, General Manager Sales του Ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι προορισμοί

Οι νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί αναλυτικά:

Κέρκυρα (CFU)Δύο εβδομαδιαίες πτήσειςΈναρξη: 4 Απριλίου
Χανιά (CHQ)Τρεις εβδομαδιαίες πτήσειςΈναρξη: 1 Απριλίου
Ντιέρμπα (DJE)Μία εβδομαδιαία πτήσηΈναρξη: 3 Απριλίου
Χουργκάδα (HRG)Μία εβδομαδιαία πτήσηΈναρξη: 3 Απριλίου
Μύκονος (JMK)Δύο εβδομαδιαίες πτήσειςΈναρξη: 4 Μαΐου
Κως (KGS)Τρεις εβδομαδιαίες πτήσειςΈναρξη: 2 Απριλίου
Καβάλα (KVA)Δύο εβδομαδιαίες πτήσειςΈναρξη: 4 Μαΐου
Γκραν Κανάρια (LPA)Δύο εβδομαδιαίες πτήσειςΣυνέχιση από το χειμερινό πρόγραμμα
Πάφος (PFO)Δύο εβδομαδιαίες πτήσειςΈναρξη: 29 Μαρτίου
Πρέβεζα (PVK)Δύο εβδομαδιαίες πτήσειςΈναρξη: 2 Μαΐου
Ριγιέκα (RJK)Μία εβδομαδιαία πτήσηΈναρξη: 8 Μαΐου
Λαμέτζια Τέρμε (SUF)Δύο εβδομαδιαίες πτήσειςΈναρξη: 3 Απριλίου
Τενερίφη (TFS)Δύο εβδομαδιαίες πτήσειςΣυνέχιση από το χειμερινό πρόγραμμα
Βάρνα (VAR)Δύο εβδομαδιαίες πτήσειςΈναρξη: 1 Μαΐου
Χέρες ντε λα Φροντέρα (XRY)Δύο εβδομαδιαίες πτήσειςΈναρξη: 28 Μαρτίου

 

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts